bazár, predaj, inzercia, predám

Damsky korzet S

Kategória: Ostatné

Tmavomodrý čipkovany top/korzet, nový, nepoužity, neprany. Elasticky. Súčasťou sú aj tanga. Originál krabicu už asi nenájdem. Veľkosť S, košíky pravdepodobne B až C. Nie je uvedené na štitku.
Damsky korzet S
Podobné inzeráty
Ortopedický zťahujúci korzet na chrbát a brucho.
Ponúkam na predaj ortopedický sťahujúci korzet na brucho a chrbát, UNISEX, veľkosť S v pôvodnom balení, nikdy nepoužívaný. PC: 65€ Link na korzet: Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo záujem, kontaktujte ma písomne. Najlepšie osobný odber BA. Poštou zasielam po úhrade vopred na účet. (Cena za poštovné: 2.trieda doporučene 2,4€) Inzerát platný do zmazania.
Ružový korzet
Predám ružový korzet, nikdy nenosený. Veľkosť je 3 7xl ako je písané na obrázku. Na dlžku korzet meria cca 105cm. Dá sa rozširovať a zmenšovať pomocou zadného viazania. Pri rýchlom jednaní viem cenu znížiť.
Čierny korzet
Predám čierny korzet, nikdy nenosený. Veľkosť je 3xl ako je písané na obrázku. Na dlžku korzet meria cca 85cm. Dá sa rozširovať a zmenšovať pomocou zadného viazania. Pri rýchlom jednaní viem cenu znížiť.
Latex catsuit
Ponúkam na predaj Latexové catsuity a červený korzet. Použité jeden krát na fotenie ako nové. Transparentný už predaný!!! Metallic gold veľkosť M, hrúbka ltx 0,4mm. Trojcestný zips, 3D Cup prsia, výrobca Demonika Francúzsko cena 200€+poštovné Červený latexový korzet veľkosť M, hrúbka ltx 2,1mm,výrobca Libidex ,cena 150€+poštovné. V prípade vážneho záujmu kontaktovať len mailom číslo vymyslené.
Predám korzet GUMOTEXTILNY
Predám korzet vel. L 36cm látková časť 32cm pravý gumový pás 32 cm ľavý gumový pás 80% polyester 20% bavlna Len osobne v BA alebo okolie PN.
Luxusný korzet
Predám tento nikdy nenosený korzet. Veľkosť sadne od M do XL. Rozmery a viac info emailom.