bazár, predaj, inzercia, predám

Dámsky kožuch KARA 2

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám dámsky kožuch KARA. Veľkosť 46. Nepoškodený, pravý, málo nosený. Osobný odber.
Dámsky kožuch KARA 2
Podobné inzeráty
Dámsky kožuch KARA umelý
Predam damsky umely kozuch od firmy KARA z 80-tych rokov minuleho storocia v povodnom stave. Kozuch bol obleceny 10x. Mozny len osobny odber
Dámsky kožuch bizam
Predám nádherný dámsky kožuch dlhého strihu, vhodný na vyššiu postavu. Kožuch je v 100% stave, minimálne nosený. Má kvalitné vypracovanie, pôsobí luxusne. Výrobcom je Kara Slovakia. Kožuch je veľkosť 48, celková dĺžka je 125 cm, dĺžka rukávu od krku je 74 cm. Cena je vrátane poštovného.
Predám pravý norkový kožuch Kara a ďalšie pravé kožuchy
Predám pravý norkový kožuch zn Kara a ďalšie kožuchy z pravej kože. Kara Trutnov Kožiarske závody Liptovský Mikuláš Q&S Z čias česko-slovenska. Ako nové, retro. Spolu 4 za 1000€ alebo kus 300€. Osobny odber Nitra.
Dámsky kožuch KARA
Predám dámsky kožuch KARA. Veľkosť 48. Nepoškodený, pravý, málo nosený. Osobný odber.
Dámsky kožuch KARA
Ponúkam na predaj nosený dámsky zimný kožuch z pravej brúsenej kože sivej farby s kapucňou, český výrobca značky KARA. Veľkosť M-L na nižšiu postavu. Cena 15€.
Predám kožuch zn. KARA
Predám kožuch veľkosť cca 36, pričom obvod bokov je cca 100-104 cm, nižšie pod prsiami,kde je to prestrihnuté je cca 90 cm, dĺžka od ramena po spodok je 110 cm. Kožuch je veľmi zachovalý, vrátane futra. Je ešte značky KARA. Vyzdvihnutie v Bratislave.