bazár, predaj, inzercia, predám

Dámsky parfem Agent Provocateur EdP 20ml

Kategória: Ostatné

Predám 10ks 2ml vzoriek. Nerozbalené balenie. Ideálne, keď chcete mať vôňu vždy so sebou.
Osobný odber BA.

Kontaktujte ma prosím mailom, t.č. vymyslené.
Dámsky parfem Agent Provocateur EdP 20ml
Podobné inzeráty
 | Predaj areálu kovovýroby s predajňou v Čadci
ponúka exkluzívne na predaj areál kovovýroby, ktorý sa nachádza na ulici A. Hlinku v Čadci. Viac informácií o ponuke vrátane ceny vám poskytne náš realitný agent, Róbert Kubala Areál pozostáva z týchto objektov: - zámočníctvo, - zámočnícka dielňa so samostatnou časťou na obrábanie tmavých kovov, - expedícia výrobkov, - lakovňa, - rezáreň, - predajňa, - administratíva, sociálne zariadenia, šatňa, - plechová skladovacia hala s posuvným žeriavom, - sklady, - parkovacie a manipulačné plochy. Prístup do objektu je možný aj kamiónom. Halu expedície výrobkov je možné rozšíriť, prípadne prestavať – zabetónované sú základové pätky na ukotvenie väčšej montovanej haly. Vykurovanie budov zabezpečuje výkonný kotol na tuhé palivá s automatickou reguláciou. Pozemky areálu sú 2926 m2. Predaj je možný bez strojov, zariadení a zásob materiálu alebo po dohode aj kompletne so všetkým. Areál je možné využívať aj na iné ako výrobné účely - napr. skladovacie, obchodné, prípadne časť na ubytovacie priestory. Vedľa areálu sa nachádza rodinný dom s troma zrekonštruovanými bytovými jednotkami s garážami a príslušenstvom, ktorý je možné kúpiť spolu s areálom kovovýroby. Pozemok okolo RD je 619 m2. Plánujete kúpiť, predať alebo prenajať nehnuteľnosť? Kontaktujte nás, radi vám poskytneme informácie o našich službách. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, agent bude pracovať pre vás. © Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie , ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.
Avon - parfem
Všetko nové, hneď na predaj. Parfém today 50 ml - 12 eur Today parfem 50 ml + today esencia 15 ml - 15 eur Toaletná voda surreal 50 ml- 10 eur Parfem Far away glamour 50 ml - 12 eur Parfém Far away endless sun 50 ml + telové mlieko - 15 eur Parfem perceive Silk 50 ml - 10 eur Set 3 výrobkov anew clinical - 15 eur Denný a nočný krém anew reversalist - 20 eur
Predám nový dámsky parfém
Predám nový dámsky parfém Abercrombie and Fitch - Away Tonight for women, 30 ml, originál aj s krabičkou. Kúpený bol v Marionaude. Ide o parfém nie toaletku. Výdrž výborná krásna kvetinovo - ambrová, krémová, sladká vôňa. Veľmi ženská, príjemná. Dupe na Jean Paul Gaultier, La Belle, len v jemnejšom vydaní. Je úplne nový. Posuniem sa výbornú cenu. K parfému pridám aj vzorku dámskeho značkového parfému zdarma ako darček.
Predám dámsky parfém
Predám krásny dámsky parfém, limitovaná edícia, Giorgio Armani SI fiori, originál, 100 ml tester. Parfém sa už nedá zohnať, resp.cena je veľmi vysoká. Ide o krásnu, jemnejšiu, krémovejšiu verziu originálneho parfému SI. Výdrž je fantastická, vôňa kráýba z neho málinko (flakón je z ružového nepriehľadného skla). Krabičku už nemám. Ja ho nevyužijem, mám iné parfémy. Posuniem za priaznivú cenu, dohodou. Ponúknite.. K parfému pridám aj vzorku dámskeho značkového parfému zdarma ako darček.
Predám nový luxusný parfém - unisex
Predám nový luxusný parfém, unisex z. Van Cleef and Arpels Oud Blanc Vhodný pre dámy aj pánov. Ide o parfém, ktorý obsahuje veľmi kvalitné zložky, preto je jeho výdrž maximálne dlhá. Parfém je drevitý, púdrový, obsahuje oud (zadymenie) a kadidlo, ktoré mu dávajú nezameniteľnú vôňu a luxusný punc. Obsah je 75 ml,ide o originál kúpený vo Fann parfumérii, vyrobený vo Francúzsku. Mám otvorený flakón, keďže z neho stačí minimum míňa sa pomaly. Z tohto dôvodu tento ďalší, nový, neotvorený flakón posuniem ďalej za veľmi výhodnú cenu. Cena dohodou a vrátane poštovného. K parfému samozrejme pridám vzorku originálneho dámskeho parfému zdarma ako darček.
Výrobná/skladovacia hala na prenájom, Vysoká nad Kysucou
ponúka na prenájom halu s využitím na skladovacie alebo výrobné účely v obci Vysoká nad Kysucou. Plocha haly je 58 m2 + podiel 11 m2 na manipulačnej ploche pred halou. Hala má samostatné meranie spotreby elektriny a plynu. Vybavená je plynovým ohrievačom. Toalety sú spoločné so samostatným prístupom zvonku. Cena prenájmu je 2,5 EUR/m2 mesačne bez DPH, t. j. 172,50 EUR mesačne bez DPH. Výška platieb za energie je účtovaná podľa skutočnej spotreby. V prípade záujmu o dlhodobý prenájom je možná individuálna dohoda na cene za prenájom. Poplatok za služby realitnej kancelárie je 150 EUR. Plánujete kúpiť, predať alebo prenajať nehnuteľnosť? Kontaktujte nás, radi vám poskytneme informácie o našich službách. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, agent bude pracovať pre vás. © Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie , ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.