bazár, predaj, inzercia, predám

Damsky riflovy kabatik zn.Review

Kategória: Bundy a Kabáty

Predam jarny kabatik zn.Review, ciernej farby, vel.S. Je z makkej rifloviny, ma pekny strih, zapinanie na gombiky a moznost zaviazat opaskom v pase, 2 vonkajsie vrecka. Je v do rom stave bez poslodeni.
Moznost osobny odber BA.
Damsky riflovy kabatik zn.Review
Podobné inzeráty
Riflový kabátik
Predám nosený riflový kabátik vo veľmi dobrom stave. veľkosť L. Žiadne poškodenie. V PRÍPADE ZÁUJMU PROSÍM VOLAŤ.
Tenký dámsky kabátik  - sako
Predám tenký kabátik na spôsob košele. Vhodný na šaty alebo k nohaviciam na miesto svetra. Kabátik sa uväzuje v páse a má polohovateľné rukávy (3/4 alebo krátky rukáv). Šírka pliec je 36 cm, šírka chrbta pod pazuchami je 47 cm, dĺžka zadného dielu je cca 95 cm. Kabátik je veľmi praktický a pohodlný. Etikety som odstrihla, ale malo by ísť asi o číslo 38. Cena je 10 eur + poštovné.
2x dámsky jarník XXL, elegantný aj kožený
1/ Dámsky jarník XXL Elegantný dámsky jarník, veľ. XXL- rozmery: dĺžka 82cm, pod pazuchami 2x57cm, rukáv je raglánový - od krku 72 a od pazuchy 44cm. Farba je antracitovo čierna, kabátik je kvalitný, bočné vrecká na zipsy, rozhalenkový golier. Nosený, výborný stav. Cena 20€ + poštovné. 170 2/ Kožený kabát na jar veľ. XXL Dámsky kožený kabát, veľkosť označená XL sedí aj na XXL, rozmery: dlžka 82cm, pod pazuchami 2x58cm, rukáv od krku 79cm, od pleca 62 a od pazuchy 43cm. Kabátik je z pravej, jemnej nubuk kože, podšitý. Farba je hnedá, karamelová (nie do ružova ako na niektorých fotkách) Nosený viac, obľúbený, má známky nosenia ale ešte poslúži. Cena 10€ + poštovné. 50
Riflový kabátik/trenčkot zn. John Baner
Málo nosený riflový trenčkot zn. John Baner. Je vo veľmi dobrom stave. Veľkosť 36/S. Možnosť uviazania v páse opaskom. Dĺžka od ramien: 82 cm Cena+pošta Kuk aj ďalšie moje inzeráty:)
G star-butique
predám bundičky vhodne do prechodu aj miernej zimy-riflovy kabátik g star riflovy podšity-bundičku kupovanu v butiku krásnej modrej farby -velkosti sedia na xs cena uvedená za 1 ks
Dámsky kabátik
Predám dámsky kabátik ,ako nový ,oblečený 3x.Velkost 40/42.Kabátik je do pásu.