bazár, predaj, inzercia, predám

Dámsky top

Kategória: Ostatné

dámsky top
látka je elastická a v svetle sa dosť ligoce
veľkosť S
top má dlhý rukáv
veľmi málo nosenný
Dámsky top
Podobné inzeráty
DVD pre dospelych
Vid foto a popis.Niektore nove.Neotvorene.Niektore pozrete raz. ------------------------------------------------------ ⁉️2CD spanielcina nejen pro samouky cena 1E ⁉️pre deti MATIKA a ine vzdelavacie pesnicky, top stav-1E ⁉️skolsky anglicko nemecky obrazkovy slovnik, top stav-1E ⁉️KURZ nemciny, top stav-1E ⁉️VLAJKY NASICH OTCU,top stav-5E ⁉️CISTA DUSE, ako nove-4E ⁉️KRVAVY DIAMANT,ako nove-4E ⁉️PRELET NAD KUKACCIM HNIZDEM,top stav5E ⁉️7 LET V TIBETU,top stav-5E ⁉️PHANTASTISCHE TIERWESWN, zabalene,top stav-4E ⁉️TENKRAT v AMERICE, top stav-5E ⁉️UBERLEBEN, zabalene, top stav-5E ⁉️BILE PEKLO,ako nove-4E ⁉️BOHEM ZAPOMENUTE DETI, top stav-4E ⁉️DJANGO, top stav-5E ⁉️LEPSI POZDE NEZLI POZDEJI,ako nove-3E ⁉️SUPERSTIHACKY, top stav-3E ⁉️LEGENDA O VASNI,ako nove-4E ---------------------------------------------------------- NA DOBIERKU NEPOSIELAM.FUNGUJE mobil() aj mail.DAKUJEM ZA POCHOPENIE!A POKIAL NIE JE INZERAT AKTUALNY-BOL BY VYMAZANY Z BAZOSU. NAJDETE MA AJ NA FB pod Viera Fkš alebo na MODROMKONIKU pod VIERA so stovkami pozitivnych hodnoteni.
Dámsky top
dámsky tmavomodrý top značky Orasay veľkosť 34 vzadu je zapínanie na zips nosené veľmi málo
Predám dámsky/dievčenský top s pravou kožušinkou
Predám dámsky/dievčenský hnedý top na ramienka s pravou kožušinkou, na boku so zapínaním na zips. Kúpený v značkovom kamennom obchode. Nenosený. Veľkosť S. Cena 9,- EUR + poštovné. Možný osobný odber v Banskej Bystrici.
Dámsky top Esmara
Dámsky top, znacka Esmara, veľkosť M, velmi dobrý stav, pri odbere viacerých kusov, rada dám zľavu, kukni môj šatník.
Dámsky top na ramienka UNI
Ponúkam na predaj nový, veľmi pekný dámsky saténový top. Veľkosť: UNI, vhodný na veľkosť M,L. Farba: multi. Nový s visačkou. Cena: 5€ + poštovné podľa cenníku SP
Dámsky bicykel
Predám použivany dámsky bicykel Top stav, žiadne poškodenia Osobný odber Vrable Možná dohoda