bazár, predaj, inzercia, predám

Damsky zupan v style kimono Forever21

Kategória: Ostatné

Damsky zupan v style kimono Forever21

Velkost: L
Stav: Nenosene
Farba: Ruzova

Cena: 7e plus postovne
Damsky zupan v style kimono Forever21
Podobné inzeráty
Predám japonské kimono
Predám slávnostné japonské kimono kupované v Japonsku v meste Kyoto. Skladá sa z: Juban kimono, zelenej farby Montsuki kimono, modrý vzor Montsuki jarou bunda, modrej farby Hakama, bielo šedej farby Obi opasok, bielej vzorového farby Tabi ponožky, bielej farby Haroi humor uzol na bude, hnedej farby Satla drevené sandále. Všetko je originál z kvalitných materialov. Nenosené, iba na fotenie a skúšanie.
Predám kimono na Brazílsku Jiu-Jitsu
Ahojte. Predávam kimono na Brazílsku Jiu-Jitsu značky kingz europe. Kimono je používané ale v perfektnom stave tak ako od novoty. Veľkosť je F1 čo znamená že je vhodné pre výšku 160cm. Dôvod predaja je, že kvôli úrazu som musela skončiť s Jiu-Jitsou. Kimono bolo kúpené za 130€ preto predávam za 100. Cena je pevná nevyjednávam tak isto ani nevymieňam a ani neposielam poštou a ani na dobierku. Iba osobný odber Bratislava, prosím len seriózny záujem. Prípadne ma kontaktujte na čísle ďakujem.
Victorias secret zupan
Predam novy kimono zupan znacky VS, material saten, zupan je jemny a lahky. Velkost M, stahuje sa snurkou okolo. cena + posta platba vopred na ucet reagujem na email preferujem osobny odber
Dámsky župan
Predám dámsky župan z kvalitného materiálu, veľkosť 48, farba bledomodrá. Župan je vo veľmi dobrom stave, minimálne nosený. Pošlem aj na dobierku, potom k cene + poštovné.
Nočná košeľa a župan
nocna kosela dámska biela/fialová kratky rukav zn.Sentina =8eur dámsky broskynovy župan veľ.M =9eur prešívaný dámsky modrý župan veľ.46 =7eur pánske pyžamo modré L, iba horný diel bez nohavíc, mäkká bavlna 80%, šírka 57x2cm =cena 5eur pyžamo dámske belasé xxl nove s visackou, znacka ness =9eur body cierne,tanga ruzove /vel M =2eur/kus
Župan z ovčej vlny Merino, veľ. M
Predám krásny nový, nepoužívaný župan z ovčej vlny Merino vo veľkosti M. Link na produkt: Osobný odber v BA alebo poštou (cena+poštovné)