bazár, predaj, inzercia, predám

Dan Brown

Kategória: Sci-fi, Fantasy

Da Vinciho kód - 6e
Digitálna pevnosť - 6e
Inferno peklo - 6e
Pozri ostatné inzeráty.
Dan Brown
Podobné inzeráty
Knihy na predaj (King, Brown)
Stephen King - Pištoľník 4,5€ Dan Brown - 3€ Všetky knihy boli už raz prečítané, avšak majú stále veľmi dobrý stav. Uprednostním osobne dodanie vo Zvolene alebo v Martine. V prípade záujmu mi napíšte e-mail.
Dominik Dan , Glukhovsky Crichton, Douglas Preston, Faro
Predám nasledujúce knihy: Dominik Dán: Cela číslo 17 7€ Studňa 7€ Nežná Fatamorgána 7€ Jo Nesbo Ostrov potkanov 8€ Dmitry Glukhovsky : Budúcnosť 12€ Douglas Preston: Údolí tyranosaura 10€ Michael Crichton : pohotovosť 5€ Faro VII The Carpathian Basin 5€ Knihy zašlem na dobierku, prípadne osobný odber : Viem priviezť na osi KE- PO- PP- Rk niekedy aj ZA V prípade viacerých kusov sa vieme dohodnúť na cene.
Dale Brown / Stanice
Predám knihu Stanice (pôvodne Silver Tower). Sci-fi, politický thriller, akčný. V češtine. 2 zväzky (Smrt na oběžné dráze, Laser nad zálivem). Vydané v roku 1991, Nakladatelství Transit. Paperback. Vynikajúci stav. Cena do 6 eur. V rámci BA doručenie osobne, pre ostatné regióny dobierka. Vzhľadom k zvýšeniu cien poštovného od marca 2022, budem musieť pri dobierke pripočítať ku dohodnutej sume aspoň časť poštovného. (Niekedy býva technicky problém s mailovou komunikáciou. Vždy odpovedám na mail. Ak by vám neprišla odo mňa mailová odpoveď, ozvite sa cez SMS.)
Sci-Fi rozne knihy Stephenson, Gibson, Dick...
Zdravim, rozpredavam kniznicu. Vsetko co vidite v inzeratoch je stale dostupne a aktualne. Vsetky knihy su v top stave (malo citane, ako nove) pokial nie je uvedene inak. Niektore mozu mat mierne poskodeny vonkajsi obal. Som mimo SK, tak jedine postou, postovne je 5Eur, pri vacsiom nakupe sa da dohodnut lepsia cena za knihy. Z dovodu, ze som mimo Slovenska to na dobierku poslat NEVIEM. Platba je prevodom na ucet. Poskytnem cislo na sledovanie zasielky. Posielam postou, na zasielkovnu to poslat NEVIEM. Matheson - Ja legenda 8Eur Scott Card - Enderova hra 8Eur Dick - Temny obraz 7Eur Preston - Zakerna ebola (toto nie je scifi :) 8Eur Dan Simmons - Ilion 7Eur V pripade zaujmu prosim kontaktovat na e-mail, nie telefon. Dakujem Prosim pozrite aj moje ostatne inzeraty. Knihy z roznych inzeratov je mozne kombinovat. Ak ste mi pisali ohladom inzeratu a nevidite odomna odpoved, skontrolujte si priecinok nevyziadanej posty. Zvycajne odpovedam do par hodin. Ak odomna nevidite odpoved dlhsi cas, pravdepodobne sa pytate na nieco co je jasne napisane v inzerate (Je to este dostupne/aktualne? Da sa aj osobne? Da sa na dobierku? atd.). Na taketo spravy uz neodpovedam. Precitajte si poriadne cely inzerat. Dakujem
Kniha Dan Wells: Potomkovia
Píše sa rok 2076. Ľudia zúfalo bojujú o prežitie - na ich záchranu treba liek proti smrtiacemu vírusu RM, ktorý vykynožil takmer celé ľudstvo. Ak sa ľudia chcú zachrániť, musia sa pozrieť na seba, na svoj svet, na všetky chyby, ktorých sa dopustili, a nájsť niečo, čo naozaj stojí za záchranu – vidieť v konci nový začiatok. Román Dana Wellsa Potomkovia je prvotriedny postapokalyptický triler, vzrušujúca, riskantná, rýchla jazda plná dobrodružstiev, lásky a napätia, ktoré nás neopustí do poslednej stránky. Originálny názov: Partials Počet strán: 352 Väzba: pevná Kategória: Sci-fi triler Top stav. V prípade záujmu ma kontaktujte len e-mailom.
Terror
Predám knihu Terror, autor Dan Simmons, rok vydania 2018, brožovaná, v dobrom stave. Cena 10 eur plus poštovné.