bazár, predaj, inzercia, predám

Darček pre svadobných hostí

Kategória: Ostatné

Ponúkam Vám ORIGINÁLNY darček pre svadobných hostí v podobe mini NUTELLKY.

Text Vám rada upravím podľa Vašich predstáv a želaní. Obrázky si môžete zvoliť sami alebo vybrať si z mojej ponuky.

NUTELLKY sú balené v organzovom bielom vrecúšku.

Cena za jeden kus aj s vrecúškom je 2,30€.

Grafická úprava textu je zdarma.

Dodacia doba sú 2 týždne od vytvorenia objednávky.

Pre viac informácií ma kontaktuje mailom alebo telefonicky.
Darček pre svadobných hostí
Podobné inzeráty
Darčeky pre svadobných hostí - zátka na víno
Predám zátku na víno vhodnú ako darček pre svadobných hostí, v ponuke 13 ks. Cena: 3,00 €.
Žlté svadobné pierka pre svadobných hostí
Svadobné pierka v kombinácii žltej a bielej stuhy sú doplnené krásnym vyrezávaným dreveným srdiečkom. Svojou veľkosťou sú pierka vhodné pre svadobných svedkov, družbov, rodičov. Pierka sú dodávané so špendlíkom na uchytenie o odev. Veľké pierka 1,90€/kus Malé pierka pre hostí 0,45€/kus
Mydielka pre svadobných hostí - darček
Ponúkam na predaj svadobné mydielka srdiečka pre svadobný hostí ako darček. Rôzne vône, rôzne farby. Cena: do 30 ks za 1,20€/ks.... nad 30 ks za 1€/ks. Treba objednať v dostatočnom predstihu. Posielam aj poštou, cena + poštovné. Robím aj mydlové kytice - len osobný odber Zlaté Moravce, Nitra. Viac na FB Mydielkovo u Ivky
Prenajom uvitania hosti na svadbu, maliarsky stojan
Dobry den, ponukam na prenajom maliarsky stojan na svadobne ucely, ktory sa da vyuzit ako uvitanie hosti. Stojan je vyskovo nastavitelny. K stojanu je mozne pridat aj kvetinami ozdobeny biely ram (52x42cm ŠxV), na ktorom bude je text uvitania hosti na svadbe. Cena prenajmu stojana je 12e alebo je cena 17e za pozicanie komplet stojana aj s uvitanim hosti. Z dovodu mozneho poskodenia stojana ako aj obrazu si uctujem depozit vo vyske 10e, ktory po vrateni stojana vratim. Prosim, len seriozny zaujem. Kontakt bud pomocou mailu alebo pomocou telefonu. Ponukam taktiez aj stojan so zasadacim poriadkom. Pri pozicani oboch je cena 30eur.
Svadobné pierka
Predám 60 ks svadobných pierok pre hostí, 2 ks veľkých svadobných pierok pre svedkov a kytička na oblek pre ženícha. Všetky pierka sú nové a so sú so zicherkou.
Veci na svadbu
Dobrý deň, radi by sme posunuli ďalej zopár vecí pre váš nastávajúci svadobný deň, nakoľko ten náš je už za nami a je nám ľúto to len tak vyhodiť. 2ks paleta so svetielkami a štipcami, kam vám stačí už len vytlačiť vaše fotografie a máte k dispozícii krásnu fotokoláž s vašimi fotkami - 1ks po 10€. 2ks drevené svadobné dekorácie Mr. a Mrs. - spolu 2€ 1ks kniha hostí A4 - prázdny zošit na gratulácie - 4€ 1ks svadobná pečiatka s nápisom "Ľúbime sa, berieme sa." spolu s atramentom a poduškou - spolu za 7€. 30 ks ručne vyrobených nepoužitých svadobných pierok + podklad na pierko pre ženícha - spolu za 10€ 1ks drevená krabička na obrúčky - 3€ 8ks A5 fotorámikov - napríklad na označenie svadobných stolov, ale kľudne aj na akékoľvek iné využitie - 1ks po 2€ 2 ks podbradníky - "ženích" a "nevesta" - spolu za 6€ Pri odbere všetkého spolu sa určite dohodneme aj na nejakej tej zľave. Osobný odber možný v Nových Zámkoch alebo v Zlatých Moravciach. Všetko okrem paliet môžeme poslať aj poštou.