bazár, predaj, inzercia, predám

Darujem 3 + 1 sedačku z Eco kože

Kategória: Sedacie súpravy

Darujem za odvoz staršiu troj-sedačku + kreslo z ECO kože.
Darujem 3 + 1 sedačku z Eco kože
Podobné inzeráty
Darujem rohovu sedačku
Darujem rohovu sedačku za odvoz,s úložným priestorom a rozkladanim na spanie. Rozměry 270x230,sedacia plocha 68 cm.
Darujem rohovu sedacku
Darujem za odvoz rozkladaciu rohovu sedacku s kreslom. Rozmery : 150x200 .
Darujem peknú sedačku
Darujem peknú sedačku, vyzdvihnem v areáli železničnej stanice Banská Bystrica
darujem sedačku
Darujem sedačku za odvoz bledohnedú cca 10 rokov používanú, U tvar s rozmermi 320 cm x 220 cm x 165 cm /ležovisko). Treba vytepovať, Foto neprikladám, je zložená v sklade. Možno by niekomu poslúžila.
Darujem staršiu kožennú rohovú sedačku FLODA (IKEA)
Darujem staršiu kožennú rohovú sedačku FLODA (Ikea) 3+2 a koženné kreslo. Je to pravý roh. Rozmery sú 300cm x 245cm Sedačka je v stave ako na obrázkoch - na niektorých miestach je vyšúchaná. Inzerát platí do zmazania.
Sedacka s otomanom na každodenné spanie
Predám rohovú sedačku na každodenné spanie (rošt + matrac) s úložným priestorom. Bola kupovaná v Jome pred 3 rokmi. Ide o model Nina s otomanom OT+3F, ktorý je výklopný a má úložný priestor. Rozmery lôžka (matraca) 160 x 190 cm. Sedačka ma bežné známky používania, nemá nič poškodené, zlomené. Látka je “Nancy” s povrchovou úpravou, ktorá znemožňuje (pri nehode - zašpinení) okamžitý presah do vnútra textílie - tzn. je možné ju hneď na povrchu začistiť bez toho, aby sa špina vsiakla do textílie. Podrúčka na strane otomana nebola upevnená, je úplne nová a uložená v úložnom priestore. Je možné prísť osobne sa pozrieť na sedačku. Predaj je len na osobný odber a je potrebné zniesť ju z 5. poschodia po schodoch. Link na sedačku pre viac informácií: