bazár, predaj, inzercia, predám

Darujem biele interiérové dvere

Kategória: Ostatný nábytok

Darujem biele interiérové dvere aj s kluckou80 cm prave,osobný odber,Nové Zamky.Kontakt cez mail.Ďakujem.Cena : za 3 ks Pepsicoly.
Darujem biele interiérové dvere
Podobné inzeráty
Interiérové dvere
Predám úplne NOVE interiérové dvere. Kupované v OBI. Veľkosť 70, pravé. Pôvodná cena 59,99€ V linku presný typ:
Interiérové dvere 80 pravé
Nevybalene interierove dvere 80 prave s oblozkovou zarubnou.
Interierove biele dvere
Na predaj nove nepouzite biele interierove dvere prave a lave sirka 60 cm.Dvere neboli ani namontovane mam k nim aj doklad o kupe.Suma spolu aj so zarubnou za jedny.spolu suma za prave aj lave a zarubne 300€.
Predám biele dvere IKEA 40 x 80 cm
Predám biele dvere IKEA 2 kusy, s úchytkami a pántami, obsahuje: - dvere biele, výška 79,9 cm, šírka 39,8 cm, hrúbka 1,6 cm, 2 kusy - na každých dverách 1 úchytka (je možné dať dolu, zostane jedna diera, ktorú je potrebné prelepiť) - na každých dverách pánty (spolu 4 kusy) a tlmiče zatváranie (2 kusy) Stav dobrý, jeden kus dverí na spodnej hrane mierne ošúchanie (viď fotku). Cena všetko spolu 16 € (2 kusy dvere s výbavou) Cena 1 dvere s výbavou: 9 € Je potrebný osobný odber, Zlaté Moravce centrum.
Predam interierove dvere
Predam nepouzivane interierove dvere. Cena 10 eur za kus. Iba osobny odber v NM. 60 Lave Biele so zamkom na kluc 70 Lave Biele so zamkom na kluc 70 Lave Brest bieleny so zamkom na kluc
Interiérove biele dvere 80cm Pol-Skone
Predám interiérové dvere. Plné, hladké, poldrážkové, výplň voština, povrch lamistone biela 258, sklo biele matné. Rozmer 80x197cm Pánty vpravo