bazár, predaj, inzercia, predám

Darujem fenku

Kategória: Psy

Darujem psíka fenku je očkovana začipovana odčervena má 2roky je milá prítulna naučená chodiť vykonávať potreby vonku dôvod darovania je odchod do zahraničia
Darujem fenku
Podobné inzeráty
Darujem fenku Cane Corso
Darujem 4 ročnú fenku Cane Corso bez PP, je priateľská, hravá, strážna no nie veľmi vhodná k iným zvieratám. Darujem len do dobrých rúk, dôvod dlhodobý odchod do zahraničia.
Darujem 5 r. Fenku
Dobrý deň darujem fenku je stvorená ako ku detom je kludnej povahy ale dom vie postrážiť Začipovana,odčervená,očkovaná Darujem ju zo zdravotných dôvodov Na Smsky neodpovedám, iba volať ďakujem :)
Pudel malý
Ponúkam do nového domova čiperné, zdravé, nezbedné šteniatka z registrovaného hobby chovu bez PP. Po pekných rodičoch malého vzrastu. Máme ešte 2 hnedých čoko psikov a 1 fenku, 1 čiernobielu fenku, červenú fenku a psika. Narodené sú 4.6. a 6.6. už sú pripravené na odber, ale čo sa týka konkrétneho termínu odberu, viem sa vám prispôsobiť. Šteniatka už teraz milujú deti, sú zvedavé a radi sa hrajú s ľuďmi. Ceny sučka 700€, psík 350€. Info len po telefóne
Darujem ročnú fenku
Darujem ročnú fenku do dobrých rúk
Darujem fenku
Darujem ročnu fenku vola sa Tessa je prítulná,hravá miluje prítomnosť deti nema problem s ostatnými psami. Ľahko sa učí milujr dlhé prechádzky. Je očkovaná pas k nej pridám.
Darujem krásnu fenku
Darujem krásnu 3 ročnú fenku kríženca stredoaziata a kaukazáka.Čiže je dosť veľká.Majitel sa jej dostatočne nevenoval kvoli zdravotnému stavu a bohužiaľ už umrel.A preto je dosť pojašená a neposlušná ale zato je velmi hravá.Potrebuje skúseného majiteľa ktorý jej konečne dá lásku ktorú si zaslúži.Nieje agresívna a má rada deti.Nakoľko my už máme vlčiaka ktorým si nesadli nemôžme si ju nechať.Budeme radi keď si nájde dobrý domov.Len vážny záujem a inzerát je platný do zmazania.