bazár, predaj, inzercia, predám

Darujem- len do dobrých rúk- križenec labradora a ritchback

Kategória: Psy

"Darujem šteniatka kríženca labradora a rittchbacka do dobrých rúk. Mám k dispozícii 2 čiernohnedé šteniatka, 1 bielého, 4 čisto čierne a 3 čierne s hnedými škvrnami, ako je vidieť na priložených fotografiách. Šteniatka budú pripravené na odber od 6. júna 2023 a budú odčervené."
Darujem- len do dobrých rúk- križenec labradora a ritchback
Podobné inzeráty
Darujem dvojročnú fenku
Do dobrých rúk darujem dva a pol ročnú fenku to kríženec labradora.(otec hnedy labrador/matka kríženec labradora a rotvajlera).Je očkovaná,čipovaná a pravidelne odčervena.Z rodinných dôvodov.
Šteniatka Labradora
V ponuke máme dvoch hnedých psíkov labradora . Narodili sa 23.6 2023 . Mama šteniatok je čistokrvný hnedý labrador bez pp . Otec je čierny kríženec labradora . Budú dvakrát odčervené . V ponuke budú od 2.8 2023 . V obrázkoch budú priložené fotky matky .Šteniatka sú hravé ale kľudnej povahy . Len do dobrých rúk .
Darujem do dobrých rúk
Nemecký Ovčiak: 3 roky,veterinárne ošetrenie+kastrovaná,sučka,hravá genetycká vada = zakrpatená. - Darujem do dobrých rúk. Sibírsky husky:3roky,sučka,hravá,veterirárne ošetrená - Darujem do dobrých rúk. Psy sú zvyknuté na vonkajšie a vnútorné priestory.Radi sa hrajú s deťmi a príjmu nového spoločníka v rodine. Psy sú naučené na hygienické potreby. Psy sú naučené na volériu od malička nie na reťaz. Psy si zvyknú na nového majťela len sa im treba venovať. Dôvod darovania: odchod do zahraničia. Inzerát platí do zmazania. V prípade viac info volať len vážny záujem.
Darujem Labradora
Z rodinných dôvodov darujem 25 mesačného čokoládového labradora do dobrých rúk.
Darujem šteniatka labradora
Darujem šteniatka labradora, kríženec s tatranským duričom. Sú hravé, krásne, prítulné vhodné do každej rodiny.
Darujem
Darujem psíka do dobrých rúk je to 2rocny kríženec vlčiaka so stafordom... nemôžme si ho ponechať z dôvodu sťahovania sa...len do dobrých rúk...