bazár, predaj, inzercia, predám

DARUJEM SKLENENE POHARE S VRCHNAKMI OD KAVY

Kategória: Ostatné

DARUJEM SKLENENE POHARE S VRCHNAKMI OD KAVY NA ROZNE KREATIVNE VYUZITIE. SU ROZNEJ VELKOSTI, JE ICH ZA VACSIU IGELITKU. KONTAKT: , PREFERUJEM OSOBNY ODBER V BA PETRZALKA.
DARUJEM SKLENENE POHARE S VRCHNAKMI OD KAVY
Podobné inzeráty
Fľaše na zaváranie - 0,10 eur/ks prípadne dohodou
Ponúkam na predaj zaváraninové sklenené poháre rôznej veľkosti s vrchnákmi. Poháre ponúkam za cenu 0,10 eur za 1 ks bez ohľadu na veľkosť. Prípadne pri väčšom odbere sa vieme dohodnúť aj na nižšiu sumu, prípadne za 5 eur ponúknem aj cca 70 fliaš. Všetky fľaše sú umyté priamo z umývačky, stačí ich len prepláchnuť horúcou vodou. Väčšinou ide o poháre veľkosti horčicového pohára. LEN OSOBNÝ ODBER V MARTINE.
DARUJEM PLASTOVE VEDIERKA S VRCHNAKMI OD CALAMADY , ASI40 KS
DARUJEM PLASTOVE VEDIERKA S VRCHNAKMI OD 1KG CALAMADY, 1KG JOGURTOV, OD ZMRZLINY CARTE DOOR, CCA ASI 40 KS. PREFERUJEM OSOBNY ODBER V BA, NEPOSIELAM. MOZNO PREVZIAT V BA 5, V CASE 9 – 19 . KONTAKT INZERAT PLATNY DO VYMAZANIA. RIA
Predam plastove kanistre aj s vrchnakmi 5x20l za 4e ks,5x10l
Predam plastove kanistre aj s vrchnakmi 5x20l za 4e kus,5x10l za 2,5e,15x5l za 1e.su ciste bez na t.c...v okoli mozem aj doviezt
Predám hliníkové konvy s vrchnakmi
Predám hliníkové konvy s vrchnakmi
Predám malé fľaše na zaváranie s vrchnákmi
Predám malé fľaše na zaváranie s vrchnákmi, 0,15€ / ks
PREDAM MALE FARMACEUTICKE NADOBY SO ZABRUSENYMI VRCHNAKMI
PREDAM ZANOVNE NEPOUZITE MALE FARMACEUTICKE FLASTICKY SO ZABRUSENYMI VRCHNAKMI. V PONUKE JE VIAC KS Z KAZDEHO VZORU 1-8 KS. CENA 2€/1KS, VID PRILOHY FOTO.UVEDENY TELEFON JE FUNKCNY: . PREFERUJEM OSOBNY ODBER V BA.