bazár, predaj, inzercia, predám

Darujem zeminu s kamenivom

Kategória: Stavebný materiál

Darujem za odvoz netriedenú zeminu s kamenivom. Je nutné si zabezpečiť nakládku a odvoz. Zemina s kamenivom je uložená hneď vedľa panelovej cesty v obci Vyhne, väčšie množstvo. Vhodná na vyrovnávanie pozemku, zásypy atď.
Darujem zeminu s kamenivom
Podobné inzeráty
Netriedená zemina s kamenivom
Darujem netriedenú zeminu s kamenivom. Je nutné si zabezpečiť nakládku a odvoz. Zemina s kamenivom je uložená na prístupnom mieste, väčšie množstvo. Vhodná na vyrovnávanie pozemku, zásypy atď. Treba si zabezpečiť nakladanie a odvoz.
Zemina
Ponúkam zadarmo zeminu zmiešanú s kamenivom sem tam tehla beton a podobne je to vhodne na zasyp pozemku pripadne základov hlina zem zeminu darujem za odvoz pripadne viem odvoz zabezpečiť
Zemina za odvoz
Darujem zasypovu zeminu,strko zeminu za odvoz.Nakladku a dopravu zabespecujeme autami o objeme 10m3 a 7m3. V ponuke mame aj preosianu ornicu v cene 8,5eur/tona,zahradnu zeminu v cene 21eura/tona. Tak isto mame na predaj kamenivo makadam,strk,piesok,drveny recyklat vo vsetkych frakciach s dovozom az ku Vam. Pozri ostatne inzeraty....
Vykopova zemina / hlina Darujem
Darujem Vačšie množstvo výkopovej zeminy. Darujem zasypovu - výkopovú zeminu,strko zeminu za odvoz. Nakladku a dopravu zabezpecujeme autami v objeme 4m3 , 9m3 a 12m3. Tak isto mame na predaj kamenivo makadam,strk,piesok,drveny recyklat vo vsetkych frakciach s dovozom az ku Vam.
USKLADNÍM zeminu- ornicu BEZPLATNE
Ponúkam miesto na trvalé uskladnenie zeminy ORNICE v obci Vrakúň info na USKLADNÍM ZEMINU ZADARMO. Aj veľké množstvo 8000-9000 m3, ale aj postupne po malých množstvách. Súkromný pozemok, veľká záhrada zemina poslúži k navýšeniu pozemku a pestovanie, teda prevezmem len čistú zeminu. Viem dať aj potvrdenie o prevzatí ornice ku kolaudácii, USKLADNENIE BEZPLATNE.
Darujem zeminu
Darujem zeminu za odvoz cca 50m3.Keď treba viem zabezpečiť veľké auto aj bager.