bazár, predaj, inzercia, predám

DC špirála 48V/3000W (3kW)

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám čisto novú v záruke DC špirálu na ohrev teplej vody/bojlera pre fotovoltaické systémy s napätím 48V DC. Výhodou použitia DC špirály je, že zbytočne nevznikajú dalšie straty pri prevode z DC na AC, ale priamo sa využije DC zložka. Nezaťažuje sa AC výstup z fve meniča.
Možnosti pripojenia:
× za menič k batériám a cez jednoduchý vyťažovak a SSR relé ohrievať vodu
× za menič bez batérií a prebytky z fve pustiť do bojlera
× bez meniča len s regulátorom

Závit G 1", ktorý si viete zredukovať na 5/4" alebo 6/4" pomocou redukcií.

Pre vyhľadavanie: TUV, fve, fotovoltika, fotovoltaika

Prosím v pracovné dni volať po 16.00 hod. Inzerat platný do zmazania.
DC špirála 48V/3000W (3kW)
Podobné inzeráty
Predám špirálu do bojlera 3kW
Predám 6/4 špirálu do bojlera 3kW. Hriala 3 mesiace. Preťažuje mi menič. Dal som si naspäť 2kW. Pôvodná cena 55€.
Elektrická špirála 1500W závit 5/4 alebo 6/4
Predám nepoužitú elektrickú špirálu (3 kusy) 1500W/220V so závitom G 6/4", max. teplota vody cca 70 - 75°C, celková dĺžka 410 mm, dĺžka špirály 350 mm. Cena 15€, všetky spolu 35€. elektrická špirála, ohrievacie teleso, výhrevná špirála Na kryte 1ks termostatu je odlomený malú kúsok, viď foto Predám nepoužitú elektrickú špirálu (2 kusy) 1500W/230V so závitom G 5/4", max. teplota vody do 70°C, celková dĺžka 340 mm, dĺžka špirály 295 mm. Cena 15€, obe spolu 25€. Bez foto.
bojler kombinovany
predam bojler tatramat OVK 151.. malo pouzivany... aj elektricka spirala 2kw aj pripojenie na kotol pripadne solár alebo tepelne cerpadlo.. takze spirala je v zálohe..150 l...zavesit na stenu...špirala 2kw.aj s termostatom vyska 1355mm, sirka 530mm, hmotnost bez vody 60kg. stav plne funkcný.. dôvod predaja výmena za väčši...kôli rozrastajucej sa rodine..stale je v prevadzke takze viem ze funguje.. idem ho zvesit niekedy po 12. zveseny... mensia dohoda mozna.. teraz taky stoji asi 400 a viac.. bojler ma vyhodu ze to neni kotol.. staci vycistit.. a vydrzi v pohode 30 rokov a viac..
Elektrická špirála 3kW
Predám používanú elektrickú špirálu 3kW aj s káblom. Používal som ju na vyhrievanie vane na hydrografiku. Cena 10€.
Menič na ohrev vody, originál ECO SOLAR MPPT-3000
Predám tento originál fabrický menič na solárny ohrev vody, v pôvodnom balení, žiadna domáca patlanina. Je určený na priame pripojenie na špirálu bojlera, nie sú potrebné žiadne baterky ani žiadne iné príslušenstvo. Bol kúpený 27.5.2022, ešte je presne rok v záruke, DOKLAD O KÚPE PRILOŽÍM! BOL TESTOVANÝ IBA TÝŽDEŇ, ŠLAPAL AKO ŠVAJČIARSKE HODINKY. Kúpený bol z dôvodu že dodávka veľkého meniča mala trvať 3 mesiace, tak som chcel fungovať aspoň dočasne aspoň s týmto. Nakoniec mi ho firma nečakane zohnala, tak som tento iba otestoval. Môžem povedať z vlastnej skúsenosti, že fungoval presne rovnako ako veľký menič, ktorý mám teraz, akurát že nemá displej na to, aby ste videli rôzne zbytočnosti. Skrátka to, že funguje bezchybne bolo vidieť tak, že som prišiel domov z práce a dva 250 litrové bojlery boli nabombované 80°C horúcou vodou do plna. Viac som vidieť nepotreboval. V prípade osobného odberu v PB je možná ešte drobná zľava. zglebany@ Popis: Solárny invertor ECO Solar Boost MPPT-3000 3kW Tento ostrovný striedač/menič určený pre priame použitie fotovoltaických panelov na napájanie vykurovacích zariadení, ako sú špirály v bojleroch, ohrievače, vykurovacie rohože atď. SLOVENSKÝ NÁVOD PRIBALENÝ Systém je jednoduchý a vyžaduje len pripojenie príslušného počtu klasických fotovoltaických panelov (4-9 ks podľa typu) s prevádzkovým napätím približne 32 V, alebo zodpovedajúci počet iných panelov a spotrebič elektrickej energie napr. bojler. Aby mohol regulátor pracovať v rozumných podmienkach je vhodné zvoliť napätie a výkon panelov v určitom rozmedzí Napätie panelov nesmie byť ani príliš nízke ani príliš vysoké Pri nízkom napätí nebude možné výkon panelov do záťaže pretlačiť, príliš vysoké napätie by mohlo regulátor poškodiť Maximálny počet panelov v sérii môže byť len taký, aby ich napätie bez zaťaženia nikdy nepresiahlo 350 V. Jednosmerný prúd generovaný panelmi, sa v meniči transformuje na striedavý prúd, ktorým je možné napájať bežné AC spotrebiče ohmického charakteru. Maximálny výkon systému je 3 kW. Produkt je vybavený algoritmom MPPT, ktorý maximalizuje množstvo energie odoberanej z FV panelov a automaticky sa prispôsobuje výkonu ohrievača. ECO Solar Boost má prioritný výstup „1“, ktorý má vždy napätie a sekundárny výstup „2“, ktorý sa zapne, pokiaľ na výstupe „1“ nie je spotreba energie a vypne sa, keď je na výstupe „1“ opäť odber. ÚPLNE PODROBNÝ POPIS TU: Siton solárny ohrev vody regulátor bojler boiler folovolticky fotovoltaicky menič na solárne panely regulátor napájania bojleru bojlera zo solárnych panelov solareco MPPT OPL
mppt menic na ohrev vody siton 210 2 zasuvky
Predam mppt menic na ohrev vody pomocou FV panelov s dvoma zasuvkami. Ak vypne zataz na zasuvke 1 automaticky zapne zasuvka 2. Menič prevádza jednosmerný prúd z fotovoltických panelov na striedavý prúd, obdĺžnikový s premenlivým striedaním s frekvenciou 50 Hz a umoznuje tak maximálne využiť energiu z panelov a pripojit klasicky bojler na FV panely. Max napatie z panelov 350V(max spicka 400V napatie pan.v zime)(cca 6ks 450Wp alebo 7ks 380Wp alebo 8ks 250Wp) Max.vystupny vykon až 2800W (nastavitelny od 1000W - 2800W) Max.vystupny prud limitovany na 10A (panely môzu byt aj silnejsie) . Vystupne napatie je podla nap.panelov. Na displej vzdy vidite aktualne hodnoty aj celkovu vyrobenu energiu. Ma aj vlastne teplotne cidlo s nastavitelnou max.teplotou bojlera moze byt pouzite namiesto termostatu (pri pouziti dvoch zasuviek sluzit ako tepl.poistka). Menic je urceny len na odporovu zataz! (spirala,topne teleso) Priklad zapojenia napr. 8panelov 255Wp 30V 8,5A bojler 2000W spirala,pri paneloch s vyšším napatim a vykonom napr.40V staci 6 panelov vsetko zalezi na parametroch panelov. Lacný fotovoltaicky ohrev vody, solar , solárny ohrev vody , siton 210 . ( siton , bel , opl ) 2 páry MC4 konektorov potrebných na pripojenie panelov pribalene k menicu. Dalsie info po tel.0 (alebo whatsapp) Osobny odber mozny v PB. Po dohode mozne aj poslat. Cena 250,- e