bazár, predaj, inzercia, predám

Dead Island 2 Xbox

Kategória: Hry

Zdravím. Predám Dead Island 2 na Xbox series x,Xbox one. Hra nepoškodená plne funkčná.Viem poslať aj poštou.
Dead Island 2 Xbox
Podobné inzeráty
Predám Xbox 360 / Xbox One Valve hry
Predám Xbox 360 / Xbox One Valve hry -The Orange Box -Portal 2 -Left 4 Dead -Left 4 Dead 2 Všetky hry sú Region Free a kompatibilné s Xbox One / Xbox Series X. Hry na Xbox Series X idú v 4K a teda obraz je vylepšený. Cena: 40€ predávam len spolu Doprava a Platba -Platba vopred na účet a doprava cez Packeta na vybraté miesto +4€ -Osobný odber priamo v Komárne (Na dobierku neposielam: Platba vopred na účet alebo Osobne priamo v Komárne) Kontakt: -V prípade záujmu poprosím využiť dole uvedené biele kontaktné okienko -Poprosím nevolať ani nepísať SMS. Dodatočné informácie: - Jedná sa o súkromný predaj preto nie je tovar možné vrátiť ani reklamovať.
Dead Island 2 Gold Edition Pc
-Dobrý deň mám na predaj Dead Island 2 Základnú Edíciu (19e) na Počítač (Steam/Epic). -Dead Island 2 Gold Edition (23e). Jedná sa o najlepšiu edíciu v ktorej máte: 2 premium character packs, Golden and Pulp Weapons Packs + Expansion Pass, ktorý vám dá prístup k dvom uplne novým pribehovým dlc, ktoré prídu po vydaní hry. -Na Bazoši som overený predajca a hry predávám už od roku 2017, môžete si pozrieť moje recenzie keď kliknete na ikonu hodnotenia. -Tiež si môžete pozrieť aj moje ostatné inzeráty. Pri kúpe viacej hier dostanete zľavu. -Ak máte dáke otázky alebo hľadáte konkrétnu hru neváhajte ma kontaktovať emailom cez formulár nižšie, cez FB GamesShopCzSk alebo cez IG @re_gamerczsk .
Dead Island 2 + Steelbook + darček
Predám raz prejdenú hru na Sony Playstation 5 K hre pridávam nepoužity kod na PRE-ORDER BONUS Zabalený Steelbook Dead Island 2 Darček k hre Dead Island 2 ( Plagát, Samolepky a Pohľadnice) V cene je už zarátané poštovné, pri osobnom odbere,, cena 55€ Osobný odber v Hlohovci…. Posielam len po platbe vopred poštovného alebo celej sumy na účet. Posielam cez Packeta (Zasielkovna)
Predám hru Dead Island (XBOX 360)
Predám hru Dead Island pre XBOX 360. Funkčná, na funkčný stav dám záruku. Pošlem: pošta (3,50€), Zásielkovňa (3,00€) možný je tiež osobný odber. Máte záujem? SMS, WhatsApp, mailom cez formulár dole.
Hry na xbox 360 (fungujú aj na xbox one, xbox series)
Predám nasledovne hry na xbox 360. Všetky sú funkčné aj na xbox one a xbox series (vzhľadom na spätnú kompatibilitu, sú aj vylepšené) Posielam poštou alebo osobne v Žiline. Ak máte záujem o viac info môžete ma kontaktovať cez e-mail: Ceny sú nasledovne: FEAR 2 - 6€, Hitman Absolution- 10€, Fable 2 - 5€ Left 4 dead- 10€. Pri odbere väčšieho množstva, väčšia zľava.
XBOX hry - ceny v popise
Predám hry na XBOX One Halo 5: Guardians (Limited Edition) SteelCase 7€ | Assassins Creed Origins: 13€ | Tom Clancys The Division: 6€ | Battlefield 1: 5€ | Crash, FarCry, CoD predané. Len osobný odber, neposielam. Kompatibilita s : Xbox One Xbox One S Xbox One X Xbox Series S Xbox Series X