bazár, predaj, inzercia, predám

deezee

Kategória: Topánky, obuv

deezee damske mokasinky velkost 37 1x obute top stav

osobny odber BA stare mesto, postovne dobierka 2,50eur a po platbe vopred na ucet 2eur pozlych skusenostiach posielam na dobierku jedine tak ze pojde 50%sumy na ucet a zvysnych 50% sumy na dobierku dakujem za pochopenie
deezee
Podobné inzeráty
Čierne lodičky DEEZEE
Predám úplne nové, nenosené lodičky značky DEEZEE. Veľkosť 38. Pôvodná cena lodičiek bola 42 eur. Posielam aj na dobierku.
Tmavomodré sandále Deezee
Predám nové nikdy nosené tmavomodré (navy blue) sandále z DeeZee, veľkosť 39, výška opätku 10cm. PC 30€. V prípade záujmu premeriam. Uprednostňujem komunikáciu cez mail. Na dobierku posielam len po prevode poštovného vopred na účet.
lodičky Deezee
Predám lodičky Deezee, veľkosť 38, nenosené, úplne nové. Len osobný odber, možnosť vyskúšať.
DeeZee - Dámske sandále
DeeZee - Dámske sandále Dôvod predaja - nevhodný darček. Tovar je nový, nepoužitý, zabalený. Veľkosť : 39
Espadrilky Deezee
Predám nové-nenosené espadrilky zn. Deezee. Farba čierna, veľkosť 39 (vnútorná dĺžka cca 25-25,2 cm), platforma 4 cm. Nákupná cena bola 26,99 eur. Predám za 5 eur + 3 eur poštovné.
Sandále na opätku DeeZee, veľ.35
Predám sandále na opätku (espadrilky) značky DeeZee vo veľkosti 35 za 8€ (+poštovné). Posielam na dobierku: poštou alebo cez Packetu. Možný aj osobný odber v Žiline (centrum). V prípade záujmu prosím kontaktovať cez mail alebo služby Viber, WhatsApp.