bazár, predaj, inzercia, predám

Dekorácia lapač snov - farebný

Kategória: Ostatné

Predám tento milý lapač snov. Výška 41 cm + 11 cm šnúrka na zavesenie, ktorú si môžete skrátiť. Vyrobené z darovaných vecičiek, tak posúvam ďalej, nech majú druhú šancu a niekoho to, dúfam, poteší.
Osobný odber možný na trase Bratislava - Bernolákovo a v blízkom okolí, prípadne poštou po platbe na účet vopred. Cenu poštovného Vám rada zistím.
Možno Vás zaujmú aj iné veci z mojej ponuky, nech sa páči, pozrite si kliknutím na moje meno... :o)
Dekorácia lapač snov - farebný
Podobné inzeráty
Dekorácia lapač snov - pávie perá
Na predaj lapač snov s pávími perami, výška 50 cm + 17 cm šnúrka na zavesenie, ktorú si môžete skrátiť. Vyrobené z darovaných vecičiek, tak posúvam ďalej, nech majú druhú šancu a niekoho to, dúfam, poteší. Zabalené v darčekovej krabičke. Môžete darovať ako darček k sviatku alebo len tak z lásky alebo pre krajšie sny :) Cena:  5 Eur Osobný odber možný na trase Bratislava - Bernolákovo a v blízkom okolí. Možno Vás zaujmú aj iné veci z mojej ponuky, nech sa páči, pozrite si kliknutím na moje meno... :o)
Dekoratívny produkt - Lapač snov
Ponúkam na predaj lapač snov v modro-bielom prevedení. Špecifikácia: - priemer kruhu 35cm - celková dĺžka 95cm Preferujem osobný odber Prešov a okolie alebo poslanie cez Slovenskú poštu/Packetu. V prípade akýchkoľvek otázok alebo následného záujmu ma kontaktujte telefonicky, alebo prostredníctvom SMS. AK PRÁVE ČÍTATE TENTO INZERÁT, TAK JE STÁLE AKTUÁLNY.
Macrame lapač snov
Makramé lapač snov, veľkosť priemer kruhu 20cm, dĺžka 74cm
Lapač snov
Predám lapače snov. Cena za jeden 7€.
KNIHY - Snár - výklad snov
Predám tieto dva snáre. Prvý obsahuje návod ako si privolať sen, do toho druhého si môžete poznačiť svoje sny a oveľa viac ako vidno na foto, samozrejme aj výklad snov ako v každom snári. Sny a Videnia 10€ ~» PREDANÉ Lexikón snov 8€ + poštovné 2€ Kontaktovať ma môžete na e-mail : zmajsko78@ Ďalšie knihy (ako napr. kniha o znameniach) i iné veci -> moje inzeráty
Predám rôžne knihy2
Praktické zázraky pre Mars a Venušu - John Gray - 2€ Slovensko ruský prekladový slovník - A. V. Isačenko - 1€ Liečiteľ snov 1 - Pravdivý príbeh o zázračnom uzravení - Adam - 3€ Liečiteľ snov 2 - Sprievodca liečením a sebaposilňovaním - Adam - 3€ Liečiteľ snov 3 - Kvantový svet liečivej energie - Adam - 3€ Sila prítomného okamihu - Eckhart Tolle - 4€ Čítanie z ruky (o láske, manželstve a deťoch) - 2€ V znamení Slnka a Mesiaca - Škorpión - Julia Parkerová a Derek Parker - 1€ Ceny sú uvedené bez poštovného. Osobný odber možný v Strečne alebo v Žiline.