bazár, predaj, inzercia, predám

dekorácia z mosadze

Kategória: Umelecké predmety

Ms štít s mečmi
dekorácia z mosadze
Podobné inzeráty
HREBEŇ NA KONE Z MOSADZE Z ROKU 1820 | ZBERATEĽSKÝ KÚSOK
Ponúkam na predaj tento krásne zdobený zberateľský kúsok pre " MILOVNÍKOV KONÍ " v bezchybnom stave. Jedná sa o vzácny, starožitný, mosadzný hrebeň určený nielen na " ČESANIE KONÍ " ale aj ako " DEKORÁCIA " na zavesenie ( pre nadšencov alebo ako darček ) Krásne zlaté prevedenie liatiny mosadze v duchu Biedermeieru z roku 1820 : Rozmery : • výška : 16,6 cm • šírka : 12,6 cm • hmotnosť : 100 g O D B E R : Bratislava - Ružinov ( ev. viem aj kvalitne zabaliť a poslať ) ( všetko po vzájomnej & serióznej dohode )
orientalna dyka z mosadze
orientalna dyka z mosadze - 25 €
Obraz dievčatko, rámik kuchyňa, rámik Domov
Mám na predaj Vintage rámik dievčatko. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Cena je 10 eur. Mám na predaj aj rámik Vidiecka kuchyňa. Veľkosť rámika je 21,5 cm x 16 cm. Rámik má nožičku na opretie. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám - drevo. Cena je 16 eur a poštovné a balné 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Píšte prosím na e - mail. Mám na predaj rámik - Domov. Rámik má nožičku na opretie. Rám - drevo. Obrázok s rámom má pekné jemné pastelové farby. Veľkosť je 20 cm x 14,5 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Cena je 16 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Rámik - Love, srdce. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Cena je 8 eur.
vulgárna dekorácia / vlastná výroba
dekorácia pre špecifického zákazníka :) vlastná výroba oceľová dekorácia, medené prvky zalakovaná priehľadným lakom
Valaška
Predám valašku. Vhodné na svadbu, výročie, či akúkoľvek príležitosť. Hlavica valašky je odlievaná z mosadze Drevená rúčka (porisko) zdobená gravírovaním po oboch stranách. Ďalej ozdobnými klincami. Na ""krku"" valašky po obvode pravá koža ( odtiene hnedej ) Drevo je finálne ošetrené včelím voskom. Dĺžka 85 cm +/- Doprava po dohode alebo kuriérom. Viac info po telefóne
Valaška
Predám valašku z mosadze s ornamentami vo veľmi dobrom stave. Cena dohodou. V prípade záujmu píšte na mail alebo sms,ďakujem.