bazár, predaj, inzercia, predám

dekorácie

Kategória: Ostatné

Predám repliku historickej pištole 15eur,repliku šable 25eur
dekorácie
Podobné inzeráty
Drevené vianočné dekorácie
Predám drevené vianočné dekorácie ako hviezdy, stromček... - v ponuke viac druhov Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.
Drevená dekorácia - sob/jeleň - cca 25cm
Predám ručne vyrábané drevené dekorácie/ozdoby - sob, sobík, jeleň. - v ponuke viac druhov - výška cca 25 cm (bez parožia) - pri odbere viac ks možná dohoda Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.
Drevená dekorácia - sob/jeleň - cca 40cm
Predám ručne vyrábané drevené dekorácie/ozdoby - sob, sobík, jeleň. - v ponuke viac druhov - výška cca 40 cm (bez parožia) - pri odbere viac ks možná dohoda Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.
Drevené dekorácie
Ahojte, mám na predaj rôzne drevené dekorácie. Končím s natáčaním videí na YouTube. Výrobky mi zavadzajú. Kto by mal záujem, napíšte mi do správy, o ktorý produkt by ste mali záujem. Cena dohodou. Kvetináče (fúrik), zrkadlo, obrazy, svetlá,... Výrobky nájdete na YouTube kanále Worm bore. Iba seriózny záujem. Ďakujem veľmi pekne. Prajem pekný deň.
Poklop
Ponúkam na predaj poklop na šachtu studnovu skruz...cena do priemeru 100cm 270€...na priemer 125cm 330€.... výška 8cm hrúbka platne 5mm plus vystužené ...dve dekorácie a uzamykanie zo zámkom v cene... povrchová úprava základ epoxidova dvojzlozková ..vrchna polyuretanovou farbou Hempel....Baril... nerezové matice...v zavesoch keramické mazivo.... stav nové... Väčšie dekorácie sú za príplatok individuálne... pohyblivé časti pozinkované galvanicky....
Kvetináče dekorácie
Ponukam rôzne záhradné dekorácie,ceny od 6 do 25€