bazár, predaj, inzercia, predám

dekorácie na chalupu alebo do kuchyne

Kategória: Ostatné

Predám nové dekorácie na stenu do kuchyne alebo na chalupu.Cena spolu 5 eur + poštovné
dekorácie na chalupu alebo do kuchyne
Podobné inzeráty
Drevené vianočné dekorácie
Predám drevené vianočné dekorácie ako hviezdy, stromček... - v ponuke viac druhov Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.
Drevená dekorácia - sob/jeleň - cca 25cm
Predám ručne vyrábané drevené dekorácie/ozdoby - sob, sobík, jeleň. - v ponuke viac druhov - výška cca 25 cm (bez parožia) - pri odbere viac ks možná dohoda Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.
Drevená dekorácia - sob/jeleň - cca 40cm
Predám ručne vyrábané drevené dekorácie/ozdoby - sob, sobík, jeleň. - v ponuke viac druhov - výška cca 40 cm (bez parožia) - pri odbere viac ks možná dohoda Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.
Dekorácie
Ponúkam na predaj dekorácie, vhodné domov alebo na chalupu. Krhlička a dva svietniky. Iba osobný odber.
Betónové dekorácie - Srdce, motýľ, sova
dekorácie z betónu určené do záhrady, materiál: betón a kov, dekorácia má hrot, ktorým sa zapichne do zeme alebo trávnika, váha: do 1,5 kg, farba: sivá alebo červená, povrchová úprava: hladký betón alebo riečny štrk alebo kremičitý piesok, rozmery: srdce 30*30, motýľ 20*20, sova 15*7.
Tyč na záhradnú vlajku
záhradná tyč na dekoračnú vlajku alebo iné dekorácie, na záhradnú tyč sa navlečenie vlajka a dekorácia zapichne sa do zeme, určené na záhradnú výzdobu, aranžovanie, ako stojan alebo držiak na rôzne dekorácie, vhodné do exteriéru, na zapichnutie do zeme, materiál: kov, farba: čierna, rozmery: šírka 44,5 cm, výška 88 cm, vhodné na zástavku o šírke 31 cm, vyžaduje ľahké zloženie.