bazár, predaj, inzercia, predám

DELICIA-CHORAL XIV.

Kategória: Klávesové nástroje

Delícia Choral XIV.-120bas.4-hlas.akordeon má Hohner hlásky.nízky ponor klávesov a je v perfektnom stave z novými remenami a kufrom-
DELICIA-CHORAL XIV.
Podobné inzeráty
Akordeon,Harmonika Delicia Choral III
Predám akordeon značky Delícia Choral.III akordeon je veľmi zachovali má pekný zvuk a veľmi dobre tesni, mechy sú ako nové môžte vidieť na foto. Ku akordeonu je aj kufor. Predovšetkým odporúčam osobný odber. Cena je 390€.
Akordeón Delicia Choral V
Predám akordeón Delicia Choral V 120 basov, 11 registrov, 6 basových registrov + kufrík.Nastroj je zachovalí malo hraní. Nové kožené popruhy v hodnote 40€ pridám zdarma. Cena je pevná!
Delicia Chorál IV
Predám túto plne funkčnú harmoniku akordeón československej výroby Delicia chorál lV 120 basová v kufríku, v stave ako to môžete vidieť na fotkách! Má pekné zvuky aj tóny, mech nikde nefučí! Jedna chlopňa vypadáva(viď fotky) ale zvuk nijako neovplyvňuje! Najlepšie prísť osobne a vyskúšať !!! Na SMS neodpovedám inzerát je platný do zmazania. Vymením max za trekovy alebo mestský bicykel s remeňovým pohonom alebo za zaujímavé značkové panské hodinky kľudne aj s mojim doplatkom
DELICIA-CHORAL-III.
Delícia Choral-III.120bas.-3-hlas-akordeon je v perfektnom stave z novými remenami a kufrom-
Koncertný akordeón Delicia Choral VI - 120-basový
Predám veľmi zachovalý akordeón Delicia Choral VI s krásnym a mohutným zvukom. 120 basov, šachta, 4-hlasý, melodická časť 11 registrov, basová časť 3 registre. Tvrdý kufor a remene sú súčasťou.
Akordeon Delicia Carmen XIV
Predam Deliciu Carmen XIV 96 bas.stvorhlasnu s hlasmi HOHNER.Akordeon je vo velmi dobrom stave aj s remenmi.Po dohode poslem aj kurierom.