bazár, predaj, inzercia, predám

DE'LONGHI TRRS1225

Kategória: Ostatné drobné

Predám olejový radiátor Delonghi, 2500W, nepoužívaný, buchnutý pri preprave, vidno na druhej foto.pre miestnosti do 75 metrov štvorcových.

ďalšie moje inzeráty
DE'LONGHI TRRS1225
Podobné inzeráty
De'Longhi pákový kávovar ECP 31.21
Predam, plne funkcny zo vsetkym prislusenstvom
Predám mobilnú klimatizáciu
DE'LONGHI PAC AN97 s funkciou odvlhčvania,vetrania diaľkové ovládanie, rúry. 100% stav. U mňa nevyužitá. Klimatizácia je vhodná do miestností s veľkosťou až 95 m3. 3 rýchlosti ventilátora s maximálnou hlučnosťou 63 dB. program AUTO, ktorý automaticky upravuje rýchlosť ventilátora a prevádzku pre dosiahnutie optimálneho komfortu. Pomocou diaľkového ovládania môžete zvoliť funkcie vetranie, odvlhčovanie a chladenie. Termostat a 24 h časovač.
Fronius Symo Hybrid 5.0-3-S
Predám 3-fázový 5kW hybridný menič Fronius Symo Hybrid 5.0-3-S v záruke do roku 2028. Menič vie dať 5kW aj pri výpadku siete (za predpokladu dostatočného výkonu z batérie a panelov). Dôvod predaja: prešiel som na vyšší výkon. Menič je v bezchybnom stave (môžem poslať foto zo Solarweb-u). Preferujem osobný odber v Tvrdošíne. Fotovoltaika, elektráreň, striedač, fotovoltaické, panely, LiFePo batéria, FVZ, back up, záložný, zdroj, solárny, panel, Longhi