bazár, predaj, inzercia, predám

Destilátor vody

Kategória: Ostatné drobné

Predám destilátor vody požitý funkčný 45e
Destilátor vody
Podobné inzeráty
Predaj horúcovzdušného a parného sterilizátora
Ponúkam na predaj: Parný sterilizátor PS 20A, vyčistený, funkčný, vhodný do pedikúry, manikúry, tetovacieho štúdia a pod. Do ambulancie moc nevyhovuje, nemá vákuum test a B-D test. Typ ktorý využíva destilovanú vodu, nepotrebuje odpadové potrubie. Výrobca Chirana Brno, 2,3kW, 230V, 0,32MPa, 20 litrová komora. Sterilizácia prebieha v pretlaku a požadovanej teplote. Cena je do 500€. Horúcovzdušný sterlilizátor HS61A a HS 62A - 60 litrov, HS122A - 120 litrov; 2,1 - 2,3kW, 230V. Výrobca Chirana Brno, sterilizácia podľa nastavenej teploty (50-200°C) a času. Cena záleží na stave aký vyžadujete: základný stav funkčný HS61/62, HS 122A - 300€; Po kompletnej oprave a farebnej kombinácii podľa potreby bude cena vyššia. Ponúkam na predaj sklenný destilátor DPE10 a DP04 - Destilátor je vyčistený, nové elektródy ak treba zabezpečím montáž (k tomu je záruka správnej funkčnosti, nastavenia požadovanej kvality výstupnej vody), zaškolenie obsluhy. Vodné napr. do lekárni. Cena dohodou. Ku každému prístroju dávam ročnú záruku, ak bude treba zabezpečím záručný aj pozáručný servis.
Destilátor DP 4000
Predám málo používaný profesionálny destilátor Technosklo DP 4000. Viac ifo na :
Zmäkčovač vody Zepter CleanSymag
Predám plne funkčný zmakcovac vody Zepter, ktorý sa inštaluje na prívodné potrubie. CleanSymag je inovatívne zariadenie určené na úpravu vody, ktoré rozpúšťa a odstraňuje vodný kameň, pričom zachováva organické a chemické zloženie vody. Elektromagnetické pole, tvorené týmto zariadením zlepšuje rozpustnosť kyslíka vo vode a stabilizuje pH vody, čím sa zvyšuje kvalita vody na rôzne účely použitia. CleanSymag stabilizuje pH vody a neutralizuje jej nepríjemné chute a pachy. VÝHODY VÝROBKU: Predlžuje životnosť vodných inštalácií vo vašej domácnosti. Za opravu či náhradu vašich domácich spotrebičov a zariadení zaplatíte až o štvrtinu menej;. Predlžuje životnosť domácich spotrebičov až o 30 %; Znižuje účty za energie až o 40 %, pretože zahrievanie vody, ošetrenej týmto zariadením, je až o 30 % rýchlejšie; Chráni pred koróziou; Znižuje spotrebu čistiacich prostriedkov až o 30 %; Špinu a žlté škvrny z kachličiek a umývadiel odstránite rýchlejšie a jednoduchšie; Zariadenie jednoducho sami nainštalujete a pohodlne ho premiestnite na rôzne miesta vašej domácnosti.
Výdajník na vodu Waterlogic 7 Firewall
Predáme málo používaný výdajník na vodu WL 7 FW. Má veľký ergonomický výdajný priestor, pútavý moderný displej a jedinečné otočné tlačidlo na výber typu dávkovanej vody, ktorý dávkuje až 5 druhov vody: chladená, izbová teplota, horúca, extra horúca a perlivá. Je navrhnutý na uspokojenie potrieb modernej kancelárie pričom je vybavený intuitívnou voľbou s 5-palcovým LED plne farebným displejom, podporujúcim skvelý zážitok pre používateľa. Popis • Vysoký stupeň filtrácie pre filtrovanú vodu bez chlóru, a kontaminantov • Firewall UV technológia (trieda A) pre mikrobiologicky čistenú vody • BioCote antimikrobiálny povlak pre bezpečnú vodu • Veľká kapacita chladenej a perlivej vody pre miesta s počtom nad 50 užívateľov • APMS alarm zastaví dodávku vody v prípade poruchy UV lampy • Priestor potrebný na naplnenie karafy alebo fľaše 1,0 l (27 cm) • Odnímateľná odkvapkávacia miska s prepadom • Možnosť aktivácie a deaktivácie úsporného režimu • Elektronická správa parametrov: teplota, výmena filtrov • Detektor úniku vody s akustickým signálom • Integrovaný snímač prehriatia pre maximálnu bezpečnosť • Svetlé ikony na displeji pre intuitívne ovládanie • Osvetlenie výdajného priestoru počas dávkovania vody • ABS náter pre dlhú životnosť a ľahkú údržbu • Skrinka pre uloženie CO2 fľaše (až 10 kg) • Počítadlo ušetrených fliaš - sledujte pozitívny vplyv na životné prostredie počítaním ušetrených 500 ml plastových fliaš.
WIFI inteligentný detektor úniku vody 2xAAA Android/iOS
Ponúkam na predaj inovatívny WIFI detektor úniku vody, ktorý vám pomôže chrániť vašu nehnuteľnosť pred škodami spôsobenými vytopením. Detektor je autonómny a bezdrôtový, bezúdržbový. Tento SMART detektor je napájaný 2 AAA batériami a upozorňuje hlasným alarmom a notifikáciou na vašom vašom telefóne v priebehu pár sekúnd po úniku vody. Navyše, dostanete tiež notifikáciu ak batéria klesne na minimálnu úroveň. Inštalácia je jednoduchá a trvá 2 minúty a môže byť použitý: - v kotolniach, - kúpelniach, - práčovniach a ďalších miestach. Môžete ho prichytiť kdekoľvek pohodlne s pribalenou kvalitnou 3M páskou. Je to SMART inteligentné zariadenie, ktoré vám umožní monitorovať úniky vody z vašej nehnuteľnosti kedykoľvek a kdekoľvek cez váš smartfón. Materiál: ABS Velkost: 71x25x20 mm + 80cm kabel k sonde Baterie: 1,5V/AAAx2 Životnost baterií: 6000 meraní Typ pripojenia: Bezdrátové WiFi Pracovná teplota: 0°C - 40°C Návod preložený: na vyžiadanie elektronicky v PDF Cena je 16eur/ks alebo 30eur/2ks. Odber osobne, kuriérom alebo poštou. Ďakujem za prečítanie. Aplikácia Smart Home je zdarma dostupná pre zariadenia iOS a Android. #tuya #smarthome #smartlink #alexa
WPRO MWC015 upravovač tvrdosti vody
Magnetický upravovač tvrdosti vody pre práčky a umývačky riadu zabraňuje tvorbe vodného kameňa a predlžuje životnosť spotrebičov. Montuje sa na prívodovú hadicu spotrebiča. Magnetický upravovač tvrdosti vody WPRO MWC 015 slúži na redukciu a odstránenie tvorby vodného kameňa. Upevňuje sa medzi kohútik a vodnú hadicu práčky, umývačky. Redukuje vodný kameň prostredníctvom magnetického poľa, ktoré mení štruktúru minerálnych solí vo vode, bez toho aby zmenilo zloženie vody. Voda je mäkšia preto ušetríte prací prostriedok. Zabraňuje tvorbe usadenín vodného kameňa v práčkach a umývačkách riadu, vďaka čomu predlžuje ich životnosť. Nepoužívaný v original krabici. Na dobierku neposielam, najlepšie Poprad a okolie. Pripadne pozrite aj ďalšie moje inzeráty a ušetrite na poštovnom.