bazár, predaj, inzercia, predám

Detroit pánsky basketbalový dres značky Fishbone

Kategória: Športové oblečenie

AKCIA 4 Eur. Predám Detroit pánsky basketbalový dres značky Fishbone, veľkosti M, (skôr L) na športové akcie, zápasy, beh alebo do mesta.
Detroit pánsky basketbalový dres značky Fishbone
Podobné inzeráty
Liverpool FC 2004-06 reebok (home) dres GERRARD 8, veľ. XL
Domáci reebok dres Liverpool FC z rokov 2004 až 2006. Dres je nosený, sponzor Carlsberg a veľkosti sú už spraté, ale inak je dres ešte pomerne zachovalý. Dres má Lextra potlač znakov Premier league s menom GERRARD a číslom 8. Poštovné (dobierka) zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefonicky alebo SMS-kou. Na to, aby som Vám mohol poslať dres na dobierku, budem potrebovať Vašu adresu.
Cyklo nohavice / kraťasy Kellys Rival + Cyklo Dres
Predám pár krát použité pánske cyklo nohavice značky Kellys, model Rival. VELKOSŤ: S Čisté, vypraté, bez poškodení. Ku kraťasom mám aj dres - z rovnakej serie Rival. Rovnako velkosť S. Ten je nosený jednu sezonu. Dôvod predaja - už nevyužívam. Pôvodná cena setu kraťasy + dres je cez 100€ Možnosť kúpiť len dres alebo len nohavice. Nohavice 20€ Dres 15€ Pri odbere oboch cena 30€ Pošlem zasielkovnou - platba predom +3€ platba na dobierku + 5€, poprípade osobne Žilina. NEVOLAŤ ! Číslo vymyslené ! Napíšte.
NFL / Detroit Lions / Reggie Bush / Americký futbal
Ponúkam na predaj dres hráča amerického futbalu - Reggie Bush (Detroit Lions). Číslo mužské Sh(sadne na mužov s tričkami M/L) TOP stav - menšie poškodenia len na znakoch Nike. Možná dohoda, číslo vymyslené - prosím kontaktovať len e-mailom. *V PONUKE MÁM AJ INÉ ORIGINÁLNE DRESY - INÉ INZERÁTY (Prípadne mi napíšte)*
Detroit Red Wings šušťáková bunda/vetrovka, veľkosť XL/XXL
Šušťáková bunda/vetrovka Reebok Detroit Red Wings. Veľkosť XL je americká, na slovenské veľkosti je to skôr XXL. Bunda/vetrovka je úplne nová, nikdy nenosená, vo výbornej kvalite. Poštovné (dobierka) zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefonicky alebo SMS-kou. Na to, aby som Vám mohol poslať dres na dobierku, budem potrebovať Vašu adresu.
dres BRASIL blue
modrý dres player version Brazília World Cup Qatar 2022 kvalita bez kompromisov. player version Brazília - národný futbalovy dres World Cup Qatar, vonkajšia edícia. nový nenosený dres. reálne foto trička/dresu - super kvalita a ihneď k dispozícii veľkosti pre M.. XL. : 40 eur/player dres + pošt. posielam obratom aj na dobierku ak mate záujem pošlite adresu a veľkosť vo formulári pod inzerátom, alebo napíšte sms
Dámsky cyklistický dres
Dámsky dres Polaris Mica.. dlhý rukáv.. veľkosť M.. použitý párkrát, čo je aj dôvod predaja - nevyužívam.. Polaris Mica dres Dámsky vetruodolný dres Polaris Mica je tenký cyklistický top s dlhým rukávom, ktorý má laminovaný vetruodolný predný panel na ochranu v chladnejších dňoch. Mäkká predná časť je kombinovaná s tkaninou Thermastretch pre jej super elastický výkon. Česané vnútro, robí tento dres teplým a priedušným. Má predný zips po celej dĺžke s ochranou brady a 3 zadné úložné vrecká.