bazár, predaj, inzercia, predám

Detská hudobná hračka svetielko korytnačka

Kategória: Hračky

Detská hudobná hračka, svetielko korytnačka, svieti, hýbe sa, spieva, cena 10,- eur, poštovné zdarma
Detská hudobná hračka svetielko korytnačka
Podobné inzeráty
Hudobná hračka vlaková stanica
Hudobná hračka so zvukom a svetlom. Má praktické držadlo k ľahkému uchopeniu malou ručičkou dieťaťa. Po stlačení tlačidla v tvare noty sa nota rozsvieti a začne hrať melódie, po stlačení zvieratka sa ozve zvuk príslušného zvieratka. Hračka je vyrobená z kvalitného plastu. Má žiarivé farby. Hrou si vaše dieťa precvičí vnímať zvuky, farby. Naučia sa používať funkciu stlačení tlačidla. Kvalitný a bezpečný plast. 16 rôznych zvukov a melódií. Svetelný efekt. Rozmery : 16x14cm Pre deti od 18 mesiacov
Zvieratká plyšové-dinosaure, bobor, tiger, ružové prasiatko
Obrázok č. 1 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 14 cm. Výška: 11 cm. Obrázok č. 2 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 12 cm. Výška: 8 cm. Obrázok č. 3 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 9 cm. Výška: 10 cm. Obrázok č. 4-5 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 7 cm. Výška: 13 cm. Obrázok č. 6-7 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 15 cm. Výška: 9 cm. Obrázok č. 8 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 9 cm. Výška: 15 cm. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
závesná hračka svietiaca zvuková
predám v top stave hračky na zavesenie na kočík, postieľku,autosedačku, MOTYL Lamaze - každé krídlo má inú funkciu, jedno píska, ďalšie šuští, cinká, je tam zrkadlo, hryzátko, SLON Infantino - pri pohybe jemne cinká. Svetielko je možné prepínačom úplne vypnúť. strieda sa červeno-zeleno- modré svetielko. Každá hračka za 7€/kus plus poštovné, alebo os. odber.
Predám detské piano Winfun Step-To-Play.
Predám takmer nepoužívané detské piano Winfun Step-To-Play. Látkové piano rozvíja u detí hudobný talent, motoriku a kreativitu. Piano step to play stačí rozložiť na podlahu a zábava môže začať. Pri poskakovaní na 24 klávesoch vydáva piano aj svetelné efekty. Hudobná hračka vie zahrať rôzne melódie a zvuky. Pestrofarebné piano si zamilujú dievčatá aj chlapci od 4 rokov. Hudobná hračka Winfun funguje na 3 AA batérie. Rozmery piana: 178 × 78 cm.
Kolotoč nad postieľku - Tiny love
TINY Love - Hudobný kolotoč 2v1 - Tiny Princess Tales (príbehy princeznej) Pestrofarebný hudobný kolotoč s odnímateľným hudobným prehrávačom, ktorý ponúka svet plný melódií a nekonečnej zábavy na dlhé obdobie. RASTIE S DIEŤATKOM: od kolotoča nad postieľkou (do cca 5 mesiacov) až po 1. samostatný pohyb dieťatka a jeho hru s PRENOSNOU HRACOU SKRINKOU, s ktorou sa dieťatko vyhrá dlhé obdobie (hudobná jednotka je funkčná aj bez kolotoča). Rameno s hračkami sa odmontuje od hracej skrinky, čím vznikne samostatný hudobný prehrávač S 2 kvalitnými reproduktormi. Hudobnú skrinku môžno nechať pripevnenú k postieľke, kde sa dieťa veľmi rýchlo naučí aktivovať prehrávač aj samé (začne nezávisle stláčať tlačidlá na hudobnom boxe alebo svetielkach a spúšťať tak hudbu a svetelné efekty, čím začne chápať vzťah príčiny a následky). - odporúčaný vek 0+, - jedinečný dizajn, - unikátny spôsob pohybu - zavesené otáčajúce sa postavičky upútajú pozornosť dieťaťa v postieľke, - až 40 minút nepretržitej rôznorodej hudby so širokou paletou hudobných kombinácií, - 6 rôznych hudobných kategórií (od veselých a stimulujúcich, po relaxačné a upokojujúce, ktoré pomôžu dieťatko uspať) , - 18 rozmanitých melódii, vrátane bieleho šumu, hluku, klasiky, uspávaniek či zvukov prírody, - jedinečné tlačidlo „shuffle“ – náhodné prehrávanie hudby, - upokojujúce nočné svetielko na skrinke (pre kontrolu dieťatka), - jednoduché tlačítka ľahko aktivuje aj dieťatko, - dva vysokokvalitné reproduktory, - možnosť nadstavenia hlasitosti hudby, - možnosť nastavenia svetla a hudby súčasne alebo aj samostatne, - horné svetielko, - pripevniteľné na ohrádku/postieľku pomocou plastového skutkového prítlačného systému, - automatické vypnutie (+ manuálne), - obsluha - na batériu: 3 x 1,5 V, C - LR14, - rozmery: 41 × 59 × 56 cm. - pôvodná cena 59 €. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom SMS správy, ozvem sa naspäť. Ďakujem za pochopenie.
BABY EINSTEIN Hračka vkladačka multisenzorická Zen&Cal’s Pla
Predam BABY EINSTEIN Hračka vkladačka multisenzorická Zen&Cal’s Playground™ 6m+ Nachadza sa v Kvetoslavove, mozem poslat postou, doprava +5E Pokial inzerat nie je vymazany je aktualny Zabavte sa s kamarátmi zebrou Zen a húsenicou Cal, ktoré sú obľúbené postavičky zo vzdelávacieho programu Baby Einstein, ktorý je k dispozícii na YouTube! Táto zmyslová hračka ponúka nekonečné množstvo spôsobov hrania sa, objavovania a skúmania – od triedenia tvarov až po imaginárnu hru. Dieťatko bude zaneprázdnené otáčaním guľôčok, postavičiek a zrkadlových blokov na stranách vkladačky, poprípade môže natiahnuť mäkké elastické pásy na bokoch, aby uchopilo 6 farebných blokov, ktoré spadli do vnútra. Táto hra „daj a vezmi“ rozvíja dôveru a nezávislosť u dojčiat a batoliat. Textúrované bloky v rôznych tvaroch a vysoko kontrastné a čiernobiele prvky ponúkajú senzorickú stimuláciu, zatiaľ čo zrkadlá a posuvné korálky podporujú seba objavenie. Hračka sa ľahko udržuje v čistote, kde ju iba utriete vlhkou handričkou. Hľadáte darček pre bábätko alebo prvé narodeniny? Táto hračka je ideálna na každú príležitosť ako originálny darček. Vhodná pre deti od 6 mesiacov. Vlastnosti: nekonečná hra – otáčajte, naťahujte a trieďte multisenzorická vkladačka tvarov ponúka nekonečné spôsoby hrania, objavovania a skúmania objavovanie farieb a tvarov – celkom 6 výrezov s rôznymi tvarmi a im zodpovedajúce vkladacie prvky podporuje zmyslový a kognitívny rozvoj rozvíja jemnú aj hrubú motoriku podporuje predstavivosť a interakciu príčina-následok jednoduché skladovanie – jednotlivé časti vložte do vkladačky, takže sa nikdy nestratia ľahká údržba – utrite vlhkou handričkou, neponárajte do vody vyrobená z materiálov bez BPA vhodné pre deti od 6 mesiacov Rozmery (cm): 35,56 × 25,4 × 4­0,64