bazár, predaj, inzercia, predám

Detská húpačka a jedálenská stolička

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predám veľmi peknú detskú húpačku, ktorá je zároveň jedálenskou stoličkou - nosnosť do 25 kg. Stolček možno ľahko nasadiť, alebo odňať, v závislosti od účelu. Pôvodná cena 90 €.
Detská húpačka a jedálenská stolička
Podobné inzeráty
Caretero Jedalenska stolička Bistro grafit..
Predám Caretero Jedalenska stolička Bistro grafit.ako nová vid foto ..
Decká hupačka
Predám decku hupacku.plne funkčná.
Detská jedálenská stolička JOIE
Len osobný odber v Liptovskej Štiavnici. Predám používanú detskú jedálenskú stoličku. Bežné použivanie, teda aj bežné opotrebenie. 100% funkcná.
Pomocné choditko BO JUNGLE
TOP bez škrabanca, krásne, edukatívne, hudobné chodítko / zábava , dajú sa kolieska pribrzdiť na prvé krôčky. Vzadu úložný priestor. pôvodná cena 95€. Mám aj iné napredaj: kočík Snap 4, kočík TAKO 3-kombinacia, bieloružová drevená postieľka,šedá kolíska,houpačka Ingenuitty, jedálenská stolička(sivá), ratanový stôl so 4 stoličkami, detské overali 86 a 92 veľ.overalov,bundičku ružovú 86,kabátik 74/86 krémový;)..
detska hojdacka koliska pre babatka
Detská hojdačka v top stave na predaj. Pevná konštrukcia, elegantný dizajn, 5 zvukov prírody, 6 rýchlostí hojdania, otočná rukoväť na prenášanie. Pôvodná cena 179 eur. Výborný stav vrátane originálnej krabice, príslušenstva a sieťového adaptéru. Vhodné pre deti od narodenia do 9 kg hmotnosti. Po zložení zo stojana sa môže použiť ako stolička na odpočívanie. Vibračná funkcia upokojuje dieťa Nastaviteľná rýchlosť (počet rýchlostných stupní) 6 Rozmer (cca. cm): 91,5x73x81 Ideálne osobný odber v BA.
Detská super hojdacia stolička - vznášadlo 4mom
Odporúčame! Prvý rok naša dcérka veľmi spokojne sa vznášala, hojdala... perfektná pomôcka :-)