bazár, predaj, inzercia, predám

Detská izba pre dievča

Kategória: Ostatný nábytok

Predám detský nábytok,1 rok použivaný,spolu alebo jednotlivo v prípade záujmu prosím kontaktovať 0042
Detská izba pre dievča
Podobné inzeráty
Izba pre dievča
Predám nábytok do izby pre dievča. Rok stojí, izba neobývaná. Ako nový. Cena 400e možná dohoda.
Zostava detská izba pre dievčatko
Ponúkam používanú, zachovalú detskú izbu pre dievča, veľa úložného priestoru, pod posteľou dva šuplíky, nočný stolík 2 šuplíky, stôl písací 3 šuplíky, skrinka na PC, jedna úložná skrinka, jedna nad stolom, aj s policovým systémom. Šatníkova skriňa hlboká, ľavá strana policová, práva polica, vešiak, dva šuplíky na ponožky, spodné prádlo napr. V cene záves motúzikový, luster, koberec a matrac (iba ak je záujem, pretože je používaný). Posteľ je veľká nie klasika, ako letisko, v čele je osvetlenie, šikovný chlap opraví, výmena trubice. Vyrástli sme s farby, tak posúvame, snáď ešte spraví radosť. Izba je v rozobranom stave, v cene skrine, celá zostava, aby zbytočne nestála.
Detská izba / študentská izba Adela 3
Predám študentskú zostavu nábytku Adela 3 aj s matracom s pamäťovou penou vo veľmi dobrom stave bez akýchkoľvek poškodení a odrenín. Veľa úložného priestoru pod posteľou. Len osobný odber. Možná dohoda. Odkaz na špecifikácie:
Detská izba pre dievča -
Predám detskú izbu vo výbornom stave. Žiadne škrabance, ani odštiepené drevo. Zostava pozostáva z časti ako na hlavnej fotke: šatníková skriňa, písací stôl (iba na ňom je vyšúchaná vysúvacia doska na klávesnicu), polica nad stolom, skriňa rovnakej veľkosti ako šatníková, posteľ s úložným priestorom bez matraca, nočný stolík a komoda. Odber je možný až od JUNA. IBA OSOBNY ODBER A CELÝ KOMPLET.
Detská izba
Detská izba v dobrom používanom stave, 2 skrine, 1 suplikova komoda, 2 polovice komody, knižnica a vrchná skrinka. Dekor buk,7kusov nabutku, cena 420€.
Detská izba
Detská izba, poschodová postel s dvomi matracmi, skrinky, stolík, kreslo, poličky, stojan na TV.