bazár, predaj, inzercia, predám

Detska postel so zabranou a uloznym priestorom 200x90

Kategória: Nábytok pre deti

Predam detsku postel bielo-sedej farby s uloznym priestorom(suflikom)bez matraca
IBA OSOBNY ODBER
Detska postel so zabranou a uloznym priestorom 200x90
Podobné inzeráty
Detská posteľ so zábranou
Predám nepoužitú detskú posteľ s kvalitným dreveným lamelovým Flex roštom, matracom z kvalitnej PUR peny s antialergickým snímateľným prateľným poťahom (výška 7cm), odnímateľnou detskou zábranou proti padnutiu a úložným priestorom (zásuvkou na kolieskach). Rozmery postele: 183x85x63 cm, ložná plocha pre matrac 180x80 cm.
Drevená detská posteľ-so zábranou+matrac 180x80cm
Ponúkame detskú posteľ so zábranou z masívneho dreva,rozmer je 180x80cm.Odtieň postele je na mieru vybraný=gaštan.Zábrana sa dá umiestniť na obe strany boku postele.Súčasťou je aj kvalitný matrac s kokosovým vláknom.Matrac je vo veľmi dobrom stave/nebol dlho používaný/.Tak isto aj samotná posteľ je vo veľmi dobrom stave.Cena za posteľ aj s matracom je 180Euro. Záujemcov poprosíme o odpoveď cez inzerát,nie cez sms,či telefonát...
Detská posteľ 200x90+rošt
Ponúkam na predaj novú detskú posteľ 200x90 cm s roštom. Matrac s hrúbkou 10 cm je možné dokúpiť za 50€. Nosnosť 110 kg.Faktúra záruka samozrejmosť. Možnosť doručenia kuriérom+10€.Platba možná aj na dobierku.Doba dodania 10 dní. V ponuke aj s úložným priestorom.
Detská posteľ
Predám detskú posteľ so zabranou a úložným priestorom.Postel je s roštom a matracom, farebné prevedenie grafit. Šírka/ Hĺbka/ Výška (cm) 87/163/60. Plocha na spanie 80/160 cm. Používaná trištvrte roka.
Detska postel so zabranou
Predám novú detskú postel so zabranou, matracom, paplonom a vankusom
Postielka s úložným priestorom
Detská drevená postielka /120x60cm/ s úložným priestorom. - 3polohy roštu - vyberatelné tyčky - šuflík - možnosť odobrania bočnice a nahradiť ju ochranou zábranou. Nová v originál balení od výrobcu. Možnosť dokúpiť matrac.