bazár, predaj, inzercia, predám

Detská postieľka Chicco 0-6 mesiacov

Kategória: Nábytok pre deti

Detská postieľka Chicco 0-6 mesiacov s matracom + chránič matraca ZADARMO!
Postieľka je úplne nová.
Dieťa v postieľke vôbec nespalo, len párkrát sa tam bavilo.

Next2Me Magic je jedinečná, výškovo nastaviteľná postieľka so sklápateľnou bočnicou, ktorú môžete pripojiť k svojej posteli a tak mať dieťa vždy nablízku bez potreby k nemu vstávať. Naviac je vybavená aj funkciou kolísky.
- sklápateľná bočnica pre ľahký prístup ovládaná jednou rukou
- výška postieľky nastaviteľná v 11 polohách tak aby sa prispôsobila výške vašej postele
- možnosť nezávislého nastavenia výšky ľavej a pravej nohy, ideálne pri problémoch s refluxom, kde hlavička má byť vyvýšená
- štyri kolieska s brzdou uľahčujú manipuláciu s postieľkou jej presun po byte
- možnosť vytvorenia hojdacej kolísky jednoduchým prepnutím
- nohy postieľky sú sklápateľné, takže je možné postieľku Next2Me pripojiť aj k posteli s úložným priestorom
- súčasťou postieľky je pohodlný matrac
- sieťovaná bočnica zabezpečí optimálnu cirkuláciu vzduchu
- jednoduchá a rýchla montáž, resp. demontáž, vďaka ľahkej konštrukcii
- súčasťou je aj praktický vak na prenášanie
- učená pre deti od narodenia do 6 mesiacov
Rozmery:
- rozložená: 103 cm x 73 cm x 67/83 cm
- zložená: 60 cm x 91,5 cm
- hmotnosť: 13,9 kg
- rozmer matraca: 82cm x 51cm x 5cm
Detská postieľka Chicco 0-6 mesiacov
Podobné inzeráty
Detska rastuca postielka Lotta 70x140 plus darcek
Detská rastúca postieľka 70 x 140 cm Bola velmi malo pouzivana avsak pri skladani doslo k malym poskodeniam ktore su na fotkach ktore vsak vobec nic nemenia na jej funkcnosti.Jedna chybicka sa dala prekryt vid foto. Chybicka na doske na poslednej foto - doska sa pouziva az pri skladani postielky pre starsie dieta na normalnu postel. K postielke prikladam matrac a odrazdlo ako darcek. PC 360€ aj s matracom Detská postieľka LOTTA 70 x 140 cm je charakteristická jemnými farbami, ktoré zdôraznia jej pôvodný tvar. Detská postieľka je postavená na drevených dubových nohách, ktoré jej vdychujú ľahkosť. Táto originálna postieľka má priestrannú zásuvku. Detská postieľka je odolná proti poškodeniu a vlhkosti, ľahko sa udržuje v čistote. Detská postieľka má v cene rošt, ktorý je nastaviteľný do 3 polôh, matrac nie je v cene ten je potrebné doobjednať s rozmerom 70 x 140 m. Postieľka má dva vyberateľné lamely, aby sa dieťatko vedelo samostatne dostať z postieľky. Výhodou postieľky je, že môžete odstrániť bočnice a vznikne tak samostatná posteľ. Súčasťou detskej postieľky nie je detská zábranka. Zábranku LOTTA je možné doobjednať a zvýšiť tak bezpečnosť vášho dieťatka. Materiál: LTD, dubové drevo (nohy) Rozmery: ŠxDxV: 75 x 161 x 89 cm DxHxV zábranky: 47 x 2 x 29 cm plocha na spanie: 70 x 140 cm Farba: sivý mat / dub Osobny odber Nitra
Kvalitna Postielka CoZee tutti bambini-do 6 mesiacov
Ako nova - povodna cena 240€ Postieľka CoZee® bola navrhnutá dizajnérmi v Anglicku pre bezpečné bočné spoločné spanie aj ako samostatná prvá postieľka. Postieľka CoZee® má inovatívny patentovaný 30 sekundový skladací / rozkladací mechanizmus pre ľahké zloženie i rozloženie. Postieľka CoZee® má funkciu jednoduchého naklonenia, ktoré pomáha bábätku proti zápche aj pri refluxu. Postieľka CoZee® má odkladací priestor, priedušnou sieťovanou bočnú časť, vyberateľnou a prateľnú vnútornú časť. Postieľka CoZee® sa dodáva s penovým matracom 80,5x51cm a praktickou cestovnou taškou. Postieľka CoZee® je vhodná pre bábätká od narodenia do 6 mesiacov. Postieľka CoZee® je ľahko výškovo nastaviteľná v 6 pozíciách a dodáva sa s popruhmi pre jednoduché a bezpečné uchytenie k väčšine rámov posteľou (s maximálnou výškou matraca 58cm).
Na predaj cestovná postieľka Milly Mally Mirage Deluxe pink
ponúkam na predaj detskú cestovnú postieľku, použitú len výnimočne. Popis: Cestovná postieľka je veľmi podobná tradičným dreveným postieľkam, ale ich veľkou výhodou je, že ju viete jednoducho zložiť. Detská postieľka má dve úrovne nastavenia výšky matraca, takže môže byť použitá ako detská postieľka od prvých dní. Okrem toho je detská postieľka vybavená modulom, ktorý svieti, hrá a vibruje. Hudba a vibrácie pomôžu upokojiť dieťa a jemný teplý odtieň svetla nenarúša spánok dieťaťa. Detská postieľka je vybavená hojdacími lištami, ktoré z nej robia kolísku. Vstavané kolieska umožňujú, presun postieľky a dieťa bude pod neustálou kontrolou. Kolieska majú brzdu, ktorá zabraňuje voľnému pohybu postieľky. Detská postieľka je ideálna na dovolenku alebo pri cestovaní k starým rodičom. Postieľku pri cestovaní, ale i doma viete využiť aj ako miesto na hranie s obľúbenými hračkami. Vlastnosti produktu: - pevná konštrukcia - madlo s hračkami - mäkká matrac, prebaľovacia podložka - moskytiéra - otváracia bočná strana - taška na prenášanie - vrecko na hračky a drobnosti - farebný dizajn a obrázky - kolesá s brzdami Parametre produktu Rozmery v rozloženom stave: cca 120 x 60 x 76 cm Rozmery matraca: 120 x 60 cm Maximálne zaťaženie: 15 kg Rozmery v zloženom stave: cca. 22 x 21 x 79 cm Hmotnosť: 9,2 kg
Detska postielka Schardt Holly Nature
Detska postielka 140x70 od 0-7 rokov Drevena detska postielka kvalitnej znacky Schardt Holly Nature, rozmer 140x70 cm, bielej farby, bez poškodenia. Postielka ma 3 urovne umiestnenia roštu a daju sa vybrat 2 priecky vdaka comu vie dieta vyjst alebo vojst. Ked dieta vyrastie, da sa postielka prestavat na juniorsku postel, ktora posluzi dalsich par rokov. Detska postielka Schardt Holly Nature 70x140 cm s nastavitelnym rostom (3 polohy), 2 vybratelnymi prieckami a moznostou prestavby na junior postel 70x140 cm Rozmer: 150x78x82 cm Farba: biela Drevo: MDF Postielka je bez matracu.
Postieľka Chicco NEXT2ME DREAM + Kolotoč na postieľku 3v1
Predám detskú postieľku Chicco NEXT2ME DREAM GRAPHITE po jednom dieťati, je vo vynikajúcom, bezchybnom a plne funkčnom stave. Postieľka je predávaná s matracom a obliečkou. K postieľke ponúkam aj Chicco Kolotoč na postieľku 3v1. Pôvodná cena postieľka 220€, kolotoč 45€. Špecifikácia: Nemusíte už vstávať z postele, pretože Vaše dieťa máte hneď po svojom boku a predsa vo vlastnej postieľke. Zatiaľ čo bábätko spí, Vy môžete pokojne odpočívať hneď vedľa neho. Takto bude puto medzi vami silnejšie a noci budú pre oboch pokojnejšie. Next2Me Dream je jedinečná, výškovo nastaviteľná postieľka so sklápateľnou bočnicou, ktorú môžete pripojiť k svojej posteli a tak mať dieťa vždy nablízku bez potreby k nemu vstávať. Naviac z nej dokážete jednoduchým pohybom vytvoriť kolísku. sklápateľná bočnica pre ľahký prístup ovládaná jednou rukou výška postieľky nastaviteľná v 11 polohách tak aby sa prispôsobila výške vašej postele možnosť nezávislého nastavenia výšky ľavej a pravej nohy, ideálne pri problémoch s refluxom, kde hlavička má byť vyvýšená štyri kolieska s brzdou uľahčujú manipuláciu s postieľkou jej presun po byte možnosť vytvorenia hojdacej kolísky jednoduchým úkonom nohy postieľky sú sklápateľné, takže je možné postieľku Next2Me pripojiť aj k posteli s úložným priestorom súčasťou postieľky je pohodlný matrac sieťovaná bočnica zabezpečí optimálnu cirkuláciu vzduchu jednoduchá a rýchla montáž, resp. demontáž, vďaka ľahkej konštrukcii súčasťou je aj praktický vak na prenášanie učená pre deti od narodenia do 6 mesiacov Rozmery: rozložená: 93 cm x 69 cm x 66/81 cm zložená: 15 cm x 95 cm hmotnosť: 10,5 kg Aktuálne do zmazania. Cena je pevná. V prípade záujmu je možné aj poslať.
CHICCO Postielka/lehátko/stolička Chicco Baby Hug 4v1
Predám: Chicco Baby Hug 4v1 je unikátny pomocník pri starostlivosti o deti kombinujúci 4 výrobky do jedného. Od postieľky a kresielka až po jedálenskú stoličku, či pohodlné kreslo. Tento multifunkčný spoločník Vám dovolí mať dieťa v dome vždy na blízku, a to bezpečne a pohodlne od narodenia až do 3 rokov. Chicco Baby Hug má 4 možnosti nastavenia: - Denná postieľka – ideálne pre popoludňajší spánok, či leňošenie v postieľke. - Kresielko – praktické kresielko na spoznávanie sveta okolo seba v pohodlí a bezpečí. - Jedálenská stolička – výškovo nastaviteľná stolička pre spoločný čas jedenia. - Prvé kreslo – vlastný priestor na hru či čítanie si knižky. Chicco Baby Hug sa aj jednoducho ovláda. Má nastaviteľnú výšku pomocou jednoduchého pedála. Pre ešte viac zábavy je vybavený elektronickou hrazdičkou so svetlami, zvukmi a odnímateľnými hračkami. 4 kolieska s brzdou umožnia jeho ľahké a bezpečné presúvanie po byte či dome. Jemný pohodlný matrac je odnímateľný a prateľný. Rovnako aj poťah Baby Hugu sa dá sňať a oprať. O maximum bezpečia sa postarajú 5-bodové bezpečnostné popruhy.