bazár, predaj, inzercia, predám

Detská telocvičňa - hrazda

Kategória: Hračky

IKEA LEKA
Detská telocvičňa (hrazda)
Detská telocvičňa - hrazda
Podobné inzeráty
hrazda Ikea LEKA
Detska hrazda/telocvicna IKEA LEKA ako nova Bratislava Ruzinov viac info o produkte
Drevená hrazda / hrazdička pre bábätko
Drevená hrazda je úplne NOVÁ priamo z výroby. Drevo je prírodné, bukové, nelakované a krásne nahladko vybrúsené. Nožičky natreté bielou farbou, ktorá má atest na detské hračky.Taktiež je možné natrieť aj inou farbou alebo kľudne nechat bez náteru. Veľkosť: Vnútorná šírka : 68cm Vnútorná výška: 58cm Rozmery hrazdičky je možné prispôsobiť podľa Vašej potreby. Cena: 22€ (bez hračiek) Hračky: 1ks - 6€ 2ks- 11€ 3ks - 16€ Podložka samostatne bez hrazdy 22€,ak aj hrazda 20€. + poštovné V prípade záujmu píšte mail.
Detská hrazda Tiny Love
Predám detskú hrazdu zn. Tiny Love vo výbornom stave bez poškodení, plne funkčná. Hrazda s hracou dekou ponúka rôznorodé aktivity na zabavenie a stimuláciu zmyslov dieťaťa. Posuvný stredový diel umožňuje prispôsobiť hrazdu veku dieťaťa, hranie na brušku a pod. Hudobný box hrá rôzne melódie a dieťa si ich môže aktivovať samo dotykom. Bezpečné zrkadielko podnecuje dieťa na hranie na brušku. Závesné hračky a množstvo ďalších aktivít (napr. šuchotavé časti) priamo na deke stimulujú rôzne zmysly dieťaťa. Jednotlivé hračky vrátane hudobného boxu je možné používať aj samostatne mimo deku. Hrazdu je možné v staršom veku dieťaťa odstrániť a deku ďalej používať ako hraciu podložku. Ľahko prateľné a rýchloschnúce.
Playgro detska hrazda hrazdicka
Predam detsku hrazdu v top stave so vsetkymi povodnymi hrackami. Hrazda je vhodna od narodenia a da sa skladat. Je lahka, prenosna a prakticka. Osobny odber v Moste pri Bratislave, popripade mozem priniest po dohode do prilahlych miest. Postou neposielam. V pripade zaujmu mozete volat, alebo pisat na Whatsapp.
Little Dutch - drevená hrázda Ocean Pink
- drevená hrázda Little Dutch - 3 zveratká (rybičky, morský koník a veľryba) - používaná, ale stále funkčná - závity na šroby nie su dobré, potrebné spojiť na pevno
Hrazda
Hrazda pre najmenšie babatka