bazár, predaj, inzercia, predám

Detská váha Babyono

Kategória: Kojenecké potreby

Predám detskú váhu Babyono, párkrát použitá ako nová
Detská váha Babyono
Podobné inzeráty
BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY
Predame BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY novy, nepouzivany, zabaleny, so vsetkymi foliami, tak isto folia aj na displeyi. Vhodny ako dar. Stal 40€, predame za 25€ plus posta.Mame este iny, ktory pouzivame, preto tento predavame. BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY Elektronický ohrievač HONEY umožňuje presné ohrievanie mlieka vo fľašiach, hotových jedál v dózach, ako aj rozmrazovanie, zatiaľ čo funkcia sterilizácie umožňuje naparovanie cumlíkov, fliaš a malého príslušenstva. Kombinácia dvoch funkcií v jednom prístroji je možná vďaka širokému teplotnému rozsahu. HONEY má 4 základné programy, ktoré vám umožnia ohriať jedlo na správnu teplotu pri zachovaní čo najväčšej výživovej hodnoty, ako aj sterilizačný program. 1. rozmrazovací program – primárne určené na rozmrazovanie mrazeného materského mlieka; pomaly a bezpečne zvyšuje teplotu tak, aby si jedlo zachovalo čo najviac svojich vlastností. Pracovný čas 35 minút. Predvolený rozsah teplôt je 40 ° C. Regulačný rozsah 37–44 ° C. 2. ohrievacie mlieko – vyhradený režim pre prírodné mlieko. Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 40 ° C. Regulačný rozsah 37–44 ° C. 3. zahrievanie sušeného mlieka / náhrady mlieka Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 50 ° C. Regulačný rozsah 45–69 ° C. 4. ohrievacie poháre s jedlom / hustým jedlom, napríklad s kašou Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 70 ° C. Regulačný rozsah 70–90 ° C. 5. sterilizačný program – určený na parenie riadu (fľaše, tégliky, nádoby, príslušenstvo) – na vytvorenie vhodnej ochrannej bariéry. Pracovný čas 2 min. Teplota 100 ° C Poznávacím znakom ohrievača HONEY je nielen široká funkčnosť produktu, ale aj veľmi atraktívny dizajn, ktorý úspešne zapadne do módneho interiérového dizajnu Vlastnosti: Po dokončení sa program automaticky prepne do režimu udržovania teploty. Špeciálny systém chráni zariadenie pred prehriatím – po odparení vody sa automaticky vypne. Veľký displej a intuitívny dotykový panel uľahčujú výber programu a nastavenie teploty. Elektronický ohrievač sa hodí na všetky druhy fliaš a dóz na potraviny. Bol vyrobený z odolných a bezpečných materiálov, čo zaručuje najvyššiu kvalitu a bezpečnosť produktu.
BabyOno elektronická váha do 20kg biela
Ponúkam na predaj BabyOno bielu elektronickú váhu do 20kg. Bez poškodenia, použitá bola iba párkrát. Posielam iba pri platbe vopred na účet. Cena plus poštovné 3€
Elektronická váha BabyOno pre deti do 20kg
Predám elektronická váhu BabyOno pre deti do 20kg.
BABYONO prebaľovacia taška/batoh
Predám prebaľovaciu tašku/batoh značky BABYONO, 12 samostatných vreciek,( vrecko s tepelnou izoláciou na fľašu, vrecko na mokré predmety, samostatná prebaľovacia podložka), hlavná priehradka ja na zips, batoh je vo veľmi dobrom stave, málo používaný. Cena: 25 € + poštovné.
Predám ohrievačku fliaš BabyOno
Predám ohrievačku fliaš BabyOno. Používaná ale stále funkčná. Cena 5 eur
Elektrická odsávačka Babyono
Predám odsávačku mlieka značky Babyono. Plne funkčná. Bez akéhokoľvek poškodenia. Fľašky NIE sú sucastou balenia. Trojfázový program s desiatimi režimami odsávania: - masáž na stimuláciu toku mlieka - masáž na stimuláciu toku mlieka vrátane odsávania - odsávanie materského mlieka Napájanie pomocou dobíjacích batérií.