bazár, predaj, inzercia, predám

Detská veľká tabuľa

Kategória: Hračky

Pekná veľká mozaiková tabuľa,zabalena. Tabuľa, predlohy, mozaika..
Detská veľká tabuľa
Podobné inzeráty
Obojstranná tabuľa pre deti
Popis Podporuje kreativitu, koncentráciu a prvé základné školské znalosti Obojstranná tabuľa na hranie a učenie sa, na maľovanie, písanie a počítanie Linajková tabuľa Vrátane počítadla, hodín s pohyblivými ručičkami, abecednej tabuľky a praktickej priehradky Ľahko otáčateľná doska bezpečne fixovateľná pomocou pohodlných aretačných poistiek Veľká, vymeniteľná rolka papiera na stabilnom držiaku Rám a nohy z borovicového dreva Rozmery cca 68,5 x 119 x 44 cm (Š x V x H)
tabuľa na kreslenie
predám tabuľu na kreslenie. tabuľa je obojstranná na fixku aj kriedy.; súčasťou balenia je fixka, kriedy, magnetková abeceda; tabuľa má počítadlo aj hodiny info v správe alebo na
Kresliaca a magnetická tabuľa STEP2
Skladacia obojstranná tabuľa zn. STEP2 s dvoma protiľahlými doskami. Jedna tabuľa je určená na kreslenie s kriedami, na magnetickú časť sa dá kresliť za sucha stierateľnými fixkami (napr. Centropen), príp. umiestňovať magnetky. Na oboch častiach je klip na upevnenie ľubovoľnej predlohy. V spodnej časti je priehradka na odloženie doplnkov. Vyrobené z kvalitného pevného plastu. Súčasťou sú magnetické penové písmenká a čísla, sada plastových magnetických písmen, 4 stierateľné fixky, magnetická stierka na fixky.
Kresliaca tabuľa Dessineo
Zábavná kresliaca tabuľa Dessineo, ktorá pomáha detičkám kresliť krásne obrázky krok za krokom. Učí dieťa kresliť postavičky, zvieratká, hračky. Stačí si vybrať jeden z priehľadných šablónových kotúčov a umiestniť ho na otočný tanier. Dieťa zapne projektor, otočí disk na prvý krok, zoberie ceruzku a papier, a môže začať kresliť. Čím viac sa disk otáča, tým je kreslenie zložitejšie. Tabuľa má 30 šablón na kreslenie, ktoré sú rozdelené na 3 úrovne zložitosti. Výborný stav. Cena 25Eur.
tabula s polickou 65cm
predam obojstrannu tabulu s polickou. da sa pouzit ako tabula na kriedy - ta je bez poskodenia, alebo tabula na fixky, tam uz je vidno pouzivanie. neda sa to docista zotriet - odfotene. kupovana v draciku. cena 10€
Detská obojstranná drevená tabuľka + doplnky
Podporuje kreativitu, koncentráciu a prvé základné školské znalosti Obojstranná tabuľa na hranie a učenie sa s množstvom doplnkov na maľovanie, písanie a počítanie Vrátane magnetických symbolov: 29 písmen, 10 čísel a 14 matematických znamienok Linajková tabuľa vrátane 5 farebných kried a 1 špongie Vrátane počítadla, hodín s pohyblivými ručičkami, abecednej tabuľky a praktickej priehradky Ľahko otáčateľná doska bezpečne fixovateľná pomocou pohodlných aretačných poistiek Veľká, vymeniteľná rolka papiera na stabilnom držiaku Rám a nohy z borovicového dreva Vhodná pre deti od 4 rokov Vrátane montážneho materiálu a návodu na použitie cca 68,5 x 119 x 44 cm (Š x V x H)