bazár, predaj, inzercia, predám

Detská vesta CMP

Kategória: Športové oblečenie

Detská chlapčenská vesta zn. CMP, velkost 140, Nenosená, oblečená 1x.
Detská vesta CMP
Podobné inzeráty
LYŽIARSKA BUNDA CMP (N950 BLUE) DÁMSKA
Bunda CMP 30W0606 W (N950 blue) Dámska Predám málo nosenú bundu veľkosť 142 - 36 - XS. Dámska lyžiarska bunda CMP WOMAN JACKET ponúka vďaka 4 smerovému stretch materiálu komfortnejšie nosenie a slobodu pohybu pri športe. Výhodou je odopínacia kapucňa, regulácia rukávov, snežný pás, sťahovanie spodného lemu, nechýba ani dve bočné vrecká na zips a vrecko na skipass.
Dámska vesta skialpová Thermal Primaloft® ECO 2,5vrstvová BA
Dámska vesta skialpová Thermal Primaloft® ECO 2,5vrstvová BARTKOVA, veľkosť M ponúkam vestu nosenú minimálne, 4x, vo veľmi dobrom stave. Táto dizajnová technická hybridná vesta so zateplenými zónami (vpredu a na pleciach) dostal vďaka izolácii od Primaloft® vynikajúce tepelno-izolačné vlastnosti. Primaloft® patrí k tomu najlepšiemu na trhu. Svojou štruktúrou a vlastnosťami Primaloft® ECO pripomína páperie. Špeciálna štruktúra polyesterových vlákien nepohlcuje vlhkosť. A preto ostaneš v suchu a teple aj v extrémnych podmienkach. Predná časť je ušitá z ľahkého 2,5-vrstvového a vysoko elastického materiálu. Membrána poskytuje ochranu pred vlhkom a vetrom. Zadný panel je vyrobený z hustého Power stretch – zvnútra flís a zvonku hladký povrch. Táto tkanina odvádza rýchlo pot od tela, čím ho bráni proti ochladeniu. Stará sa tak o komfortnú klímu, ktorá podporí tvoj výkon. Vesta je navrhnutá primárne ako doplnok ochrany pred zimou. Dá sa využiť na beh alebo bežkovanie. Vestu nos ako druhú alebo vrchnú vrstvu na mikine, v závislosti od vonkajších podmienok a individuálnych preferencií. Vesta BARTKOVA perfektne sedí.
Detská lyžiarska bunda zn. CMP veľkosť 140
Predám detskú lyžiarsku bundu značky CMP veľkosť 140 s odopínateľnou kapucňou a vreckom na rukáve pre skipas. Bunda je veľmi pekná ako nová, používaná len na lyžovačku. Cena novej bundy bola 105€, teraz je za 50€.
Dámska športová mikina CMP - veľ. 36
Predám dámsku športovú mikinu CMP - veľkosť 36, ako NOVÁ. Po bokoch má dve vrecká. Fotky detailov najviac súhlasia s reálnou farbou mikiny - je zelená, nie sivá. Pôvodná cena: 59,99,- EUR.
Tenké turistické nohavice CMP veľ.140
Turistické nohavice pre dievča, značka CMP, veľkosť 140. Nosené, vo výbornom stave bez poškodení. V páse opasok a guma. Rozopínacie nad kolenom. Spodok nohavice sa dá zatiahnuť. PC 40 €.
Softshell bunda CMP
Softshellova bunda zn.CMP bez rukávov vo výbornom stave. Z vnútornej strany flis. Odolná voči vetru a dažďu. Veľkosť 164