bazár, predaj, inzercia, predám

Detska vetrovka Big star

Kategória: Bundy a Kabáty

Predam detsku bundu Big star, vhodna od 11 do 14 rokov, velkost 164,tmavomodra s cervenou a bielou kombinaciou. Bunda je takmer ako nova, nutne vidiet, lahky material, nepremoka, vhodna na denne nosenie aj sport. Ma odnimatelnu kapucnu
Detska vetrovka Big star
Podobné inzeráty
Predĺžená zimná bunda BIG STAR
Predám krásnu zimnú predĺženú bundu značky BIG STAR so zateplenou kapucňou, párkrát nosená ako nová, veľkosť L, ale oblečie ju aj ten kto nosí veľkosť XL, je trošku širšia, treba vyskúšať.
Bundička zn. BIG STAR
Na predaj krásna jarno-letná bundička zn. BIG STAR, minimálne nosená, veľkosť S, modrej farby doplnená maľovanými kvetmi. TOP stav, pripomína bomberu. Rozmery: prsia 49cm, dĺžka 56cm.
Ralph Lauren Golf vetrovka Ryder Cup 2014
-Ralph Lauren Golf Ryder Cup 2014 vetrovka odolná voči dažďu aj vetru (waterproof, windproof), veľkosť L, nosená párkrát -osobný odber v Košiciach -inak odporúčam kúpu cez môj Vinted:
Vetrovka dievčenská CALVIN KLEIN
Predám dievčenskú vetrovku CALVIN KLEIN . Vetrovka je z U.S.A, je ako nová. Oblečená bola 2x. Vetrovka je na 3-4 roky.
Dámska - dievčenská vetrovka    NOVA
materiál : 100% polyester farba : tyrkysovo - modrá veľkosť : XXL dĺžka chrbta : 74 cm šírka pod pazuchami : 66 x 2 cm šírka pleca : 15 cm dĺžka rukáva merané od pleca : 69 cm šírka bundy na spodku : 68 x 2 cm Ľahká dámska - dievčenská vetrovka sa výborne hodí na vychádzky do prírody, alebo napríklad na bicykel. Odolá vetru aj vode až do 600 mm vodného stĺpca. Kapucňa sa dá zložiť do goliera, má šnúrky na stiahnutie. Šnúrkou sa dá stiahnuť tiež spodný lem vetrovky. Vetrovka má dve vnútorné vrecká, Je bez podšívky, jednovrstvová a veľmi ľahká. Nová, nenosená. Cena + poštovné podľa tarify Slov. pošty Podmienky predaja : Keď sa na obchode dohodneme - znamená to, že pošlem číslo účtu a do 3 pracovných dní neprebehne platba, tovar posúvam ďalej. Posielam po prevode na účet, na dobierku posielam len v tom prípade, keď sa mi vopred uhradí poštovné. Posielam doporučeným listom , prípadne ., OBYČAJNÁ ZÁSIELKA JE NA ZODPOVEDNOSŤ KUPUJÚCEJ/HO. Výšku poštovného si môžete skontrolovať na liste / balíku , balné je zdarma. Podacie hárky archivujem 20 dní odo dňa odoslania. Pokiaľ Vám neprišiel balíček od 5 dní odo dňa termínu na odoslanie informujte ma, aby som dohľadal podacie číslo ! Samozrejme toto neplatí pri obyčajných zásielkach. TOVAR SPAT NEBERIEM.
Vetrovka-prechodné obdobie
Ľahká vetrovka na prechodné obdobie. Dl. 78 cm, dl.rukáva od krku 80 cm, šírka cez hruď 63x2 cm. Udávaná veľkosť pre dámy je 40/42, pre pánov 48/50. Potrebné je premerať sa .Materiál, je 100% polyamid, fútro- 100% polyester. Vetrovka je príjemná, mäkší materiál, je v 100% stave bez poškodenia, aj známok nosenia