bazár, predaj, inzercia, predám

Detské ATOMIC WAYMAKER GIRLS 2

Kategória: Lyžovanie

Použité detské/juniorské lyžiarky ATOMIC WAYMAKER GIRLS 2, VIOLET/white, micro, macro, THINSULATE insulation. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK190017

Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo):

247 (20cm-20.5cm); EU 31-32 , iné veľkosti na vyžiadanie.

Pôvodná cena : 99€.

Mäkká flex s progresívnym manžetovým dizajnom - S rastúcou veľkosťou topánok Atomic sa úroveň podpory v manžetách mení a rovnako sa zvyšuje aj úroveň flexu. Týmto spôsobom, zatiaľ čo sa detský lyžiarsky štýl vyvíja a sú čoraz silnejšie, vždy dostanú 100% podporu, ktorú potrebujú.

Detské ATOMIC WAYMAKER GIRLS 2
Podobné inzeráty
č.EU 39-40 detské ATOMIC WAYMAKER GIRLS 4
Použité detské/juniorské lyžiarky ATOMIC WAYMAKER GIRLS 4, VIOLET/white, micro, macro, THINSULATE insulation. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK190015 Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo): 297 (25cm-25.5cm); EU 39-40. Pôvodná cena : 119€. Juniorské zjazdové topánky Atomic Waymaker Girl 4 Deti, ktoré milujú lyžovanie potrebujú mať topánky, ktoré sú zateplené. Naozaj. Práve preto Atomic pre túto sezónu pridal technológiu 3M Thinsulate aj do detských topánok vo všetkých veliostech. A navyše, ako malí lyžiari rastú, topánky nezväčšujú len svojou veliost, ale dizajn vnútornej topánočky a flexia sa adaptujú na zmeny v ich sile a lyžiarskom štýlu.
dámske ATOMIC WAYMAKER 80 plus, SKI/WALK
Použité dámske lyžiarky ATOMIC WAYMAKER 80 plus, SKI/WALK, anatomic medium fit, comfort, transp black/white. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK_0235 Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo): 297 (25cm-25.5cm); EU 39-40 , iné veľkosti na vyžiadanie. Pôvodná cena : 299 €. Možnost přepínání pro snazší chůzi v botách ski/walk · Špička vnitřní botičky z neoprenu · Boty pro pohodové celodenní lyžování · Dámské Atomic Waymaker Plus W jsou vhodné spíše pro středně pokročilé lyžařky, a to už kvůli své tvrdosti flex indexu 80. Nepromokavost zajišťuje speciální materiál okolo jazyka ve vnitřní botičce i neoprenová špička, která nepropustí žádnou vlhkost. V designu bot převažuje bílo-hnědá barva doplněná o stříbrnou. Boty mají 3 celokovové přezky. Všechny mají navíc micro-dotahování. Díky němu si zapínání bot nastavíte opravdu na míru. V lýtkové části bot se nachází široký dotahovací pás na suchý zip. Technologie: Flexe 80 tvrdost boty. Live Fit: z boku boty je část z tvrdé pryže umožňující noze se při jízdě přirozeně rozšířit. Free/Lock Systém: přepínání chůze a jízdy. 3 pevné kovové přezky s micro-dotahováním. Vnitřní botička ASY Comfort Liner: pohodlná a přizpůsobivá vložka. Dámské rekreační lyžařské boty Atomic Waymaker 80 W jsou ideální All-mountain,které mají i propracovaný systém přepínaní mezi chůzí a lyžováním. Technologie 3M™ THINSULATE™ Lyžařské boty jsou vybaveny zateplením tak, aby udržely nohy v teple i ve velmi studených podmínkách. FREE/LOCK SYSTEM Na zadní straně boty je páčka, která umožnuje přepínání mezi dvěma režimy. První je vhodný na chození, obouvání a vyzouvání a druhý mód na samotné lyžování. LIVE FIT PERFORMANCE Zóny Live Fit jsou umístěné na laterální straně chodidla tak, aby eliminovali většinu nepříjemných otlaků. Zbytek chodidla je pevný tak, aby nejlépe přenášel energii.
detské ATOMIC WAYMAKER JR R2, TOP stav
Použité detské/juniorské lyžiarky ATOMIC WAYMAKER JR R2 green, THINSULATE insulation ( TOP stav ). Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK_0484 Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo): 237 (19cm-19.5cm); EU 30-30,5 , iné veľkosti na vyžiadanie. Pôvodná cena : 89 €. Detske atomic waymaker jr plus model : Deti, ktoré milujú lyžovanie potrebujú mať topánky, ktoré sú zateplené. Naozaj. Práve preto Atomic pre túto sezónu pridal technológiu 3M Thinsulate aj do detských topánok vo všetkých veľkostiach. A navyše, ako malí lyžiari rastú, topánky nezväčšujú len svoju veľkosť, ale dizajn vnútornej topánky a flexia sa adaptujú na zmeny v ich sile a lyžiarskom štýle. Ďalšou novinkou je technológia Size adjuster, vďaka ktorej môžete do topánok vložiť alebo odstrániť extra pol číslo podľa toho, ako detské nohy rastú. Topánky teda vydržia dlhšie, je ľahké sa s nimi zlepšovať a užívať zábavu. Progressive Cuff Design Bronze Junior Liner with 3M Thinsulate Kids PC Buckle Rental Color Coded Sizing Sanitized Liner Polyethylene Cuff/ Polyethylene Shell Junior Fit Flex 20
č.EU 40-41 ATOMIC WAYMAKER flex PLUS, BLUE
Použité lyžiarky ATOMIC WAYMAKER flex PLUS, BLUE, flex 90-100, atomic bronze, SKI/WALK system. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK_0228 Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo): 307 (26cm); 307 (26.5cm); Pôvodná cena : 390 € Možnosť prepínania pre ľahšiu chôdzu v topánkach ski / walk Špička vnútornej topánočky z neoprénu Topánky pre pohodové celodenné lyžovanie Zjazdové topánky Atomic Waymaker Plus M sú ideálne pre začínajúcich a pokročilých lyžiarov. Špeciálne podložky na spodku topánky zaručujú, že nebudete mať problém na klzkom parkovisku či udupanej snehu na chodníku. Live Fit zóna, ktorá umožní pohodlie pre širšie nohy a pohodlie pri jazde. Nepremokavosť vnútornej topánočky zaisťuje špeciálny materiál okolo jazyka, ktorý neprepustí žiadnu vlhkosť.
Lyže Atomic D2 Race SL 170
Predám málo jazdené pretekárske slalomky Atomic D2S Race SL 170cm za 180€ (pôvodná cena 899€) Atomic Race D2 SL sú TOP slalomové lyže od Atomicu. Atomic Race D2 SL v sebe kombinuje technológiu dvojlyže (tzv. DoubleDeck) a osvedčené drevené jadro s čiastočnými bočnicami (Powercore CAP). Lyže Atomic Race D2 SL sú vďaka tejto kombinácii stabilné a príjemne tuhé. Inak model Atomic Race D2 SL zdedil agresívny rádius 11 - 12 m po svojom legendárnom predchodcovi SL 12, takže zostala aj veľmi dobrá dynamika pri prechádzaní krátkych oblúkov. Rozšírením lyže v strede na 67 mm Atomic vychádza v ústrety súčasným trendom, našťastie bez výrazného vplyvu na rýchlosť zmeny hrán. Cieľová skupina: možností lyže Atomic Race D2 SL plne využijú pretekárske a agresívne lyžiari milujúci krátke oblúky na upravených zjazdovkách, skvele zvládne i zľadovatený povrch. Použité materiály a konštrukcia:: Konštrukcia: D2 Powercore CAP - drevené jadro vystužené dvoma vrstvami titánu, z boku čiastočne prekryté bočnicami, zhora výstuha Vario Flex klzne uložená do lyže pomocou dvoch skrutiek v špičke a päte. Štandardné prehnutie lyže vhodné na upravené zjazdovky - Traditional Camber Integrovaná podložka pre viazanie: Áno - viazanie sa montuje do výstuhy Vario Flex, voľný priehyb zabezpečuje konštrukcia viazania Neox Sklznica: čierna grafitová Graphit Diecut Viazanie: Atomic Neox TL 12 - päta spojená so špičkou oceľovým pásikom, viazanie sa ľahko upravuje na dĺžku topánky pomocou jednoduchého zámku medzi špičkou a pätou - ľahko možné vykonať rukou priamo na svahu; odľahčená konštrukcia vďaka použitiu hliníkových dielov; vypínanie špičky do všetkých strán vrátane vypínania pri páde dozadu; farba červeno-bielo-strieborná; rozsah nastavenia v norme DIN 4-12 (optimálne 5,5 - 10, tj 55 - 100 kg), pre lyžiarske topánky s podrážkou dlhou 265 - 360 mm. Rozmery (155 cm): 122,5-67-104,5 mm - R 10,5 m Rozmery (160 cm): 123-67-105,5 mm - R 11 metrov Rozmery (165 cm): 123-67-107,5 mm - R 11,5 m Rozmery (170 cm): 124,5-67 - 109mm - R 12 metrov
č.EU 40-41 ATOMIC WAYMAKER R90 2017
Použité lyžiarky ATOMIC WAYMAKER R90 2017, SKI/WALK, DYNASHAPE, ATOMIC SILVER T1, Grey/green/white. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK_0890 Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo): 307 (26cm-26.5cm); EU 40-41 , iné veľkosti na vyžiadanie. Pôvodná cena : 332€. Tento model oceníme priaznivci freeskiingu a to Predovšetkým Vďaka systému Free / Lock, kedy je možné prepínať Medzi dvoma režimami. Prvý mód je vhodný na chodzi, obúvanie a vyzúvanie a druhý na samotné lyžovanie. Lyžiarske topánky ŠÚ tiez vybavené zateplením tak, aby Udržal nohy v teple ai vo Veľmi studených podmienkach. Dané zateplenie - 3M ™ THINSULATE ™ INSULATIN- oceníte ai pri výkone, ai počas odpočinku. Proti otlakom bol vyvinutý systém LIVE FIT PERFORMANCE, Vďaka ktorému je chodidlo pevné tak, aby najlepsie prenášalo energiu a zároveň ŠÚ na laterálnej strane chodidlá umiestnené protiotlakové zóny. Model Waymaker 90 tak disponuje šírkou 101mm a dostatkom místa pro chodidlo.