bazár, predaj, inzercia, predám

detske carving lyze ROSSIGNOL 120 CM

Kategória: Športové potreby

predam detske lyze v dobrom stave.
osobny odber bratislava - koliba
detske carving lyze ROSSIGNOL 120 CM
Podobné inzeráty
detské lyže Rossignol radical 90 cm , lyžiarky Salomon 29
Predam detské lyže rossignol radical 80 cm s viazaním rossignol do 30 kg , posuvné , pekné , hrany a sklznica su nabrusené , navoskovane, pripravené na svah . cena lyže 59 eur. Lyžiarky salomon T2 velkost 28 , vnutro ma 19 cm , skelet je 250 mm , cena 39 eur. predam aj kazde zvlast .
Predám detské lyže Rossignol Princess
Predám detské lyže Rossignol Princess pre malú princeznú. Top stav, dĺžka 93 cm, top stav, odľahčené. Osobný odber Dunajská Lužná alebo cena a poštovné.
detske carving lyze ELAN 110 cm
predam detske lyze v dobrom stave. osobny odber bratislava - koliba
detske lyziarky ,  a lyze 1x a  2 x zimne tpanky
predam detske lyziarky, 2 pary , cierne c 34-35, a cervene rozmery vid foto druhe su cierne c asi 34-35 po 20 eur/par aj lyze - sedia aj na väcsie lyziarky , daju sa prestavit .. atomic rascal / viazsnie atomic zimne topanky c 30 geox a waterproof s vetrovku rossignol nova vodny stlpec 20 tis. c170-175 vyska Foto na vyziadanieÜ lyze 40 eur urcite posluzia este
Lyze 130 Rossignol
Predam 130 cm dlhe zachovale lyze Rossignol.
Detské lyže - Little warrior - TECNOPRO
Predám celkom nové detské lyže. Nikdy neboli použité. Sada obsahuje lyže, viazanie a palice pre najmenšie deti. Určené na zábavu a učenie pre deti vo veku od 2 do 4 rokov. Lyže sa dajú ľahko pripevniť priamo na detské topánky. Vyrobené z odolného plastu.