bazár, predaj, inzercia, predám

Detske dievcenske rastuce korcule vel. 26-29

Kategória: Športové potreby

Predam dievcenske rastuce korcule vel. 26-29. Ako nove iba raz pouzite.
Detske dievcenske rastuce korcule vel. 26-29
Podobné inzeráty
Korčule na ľad, prilba, chrániče, lyžiarky
Predám po deťoch korčule na ľad rastúce po 20€, decathlon na ľad ani raz nepoužité za 15€, chrániče ľadové kráľovstvo 5€ a rastúce lyžiarky za 40€. Prilba 10€. Radšej správa. Najlepšie osobný odber. 2krat korčule predané,biele a slabomodro-biele.
SPARTAN rastúce kolieskové korčule 35-38
Predám kolieskové korčule rastúce od veľkosti 35 - 38 v TOP stave, použité možno 5x. Kolieská ABEC 7
Predám dievčenske  detske korčule 2v1
Predám dievčenske rastúce korčule Worker 2v1, ktoré majú nastaviteľnu veľkost 31-34.
Detské korčule WORKER veľ. 29-32
Predám vo veľmi dobrom stave detské dvojradové korčule 2v1 WORKER Denel veľ. XS tj. 29 - 32. Majú dva páry koliesok v rade za sebou, sú viac stabilné. Celý podvozok s kolieskami je možné vymeniť za nôž na ľad a razom máte ľadové korčule. Nože na ľad sú nové, neboli vôbec použité. Korčule sú vybavené systémom nastavenia veľkosti AdjusTouch, ktorý sa ľahko ovláda tlačidlom na boku korčúľ. Prispôsobí sa tak rastúcemu chodidlu po niekoľko sezón od veľ. 29 až 32.
Detské kolieskové korčule FROZEN 2 v 1 - celoročné
Predám málo používané detské korčule s vymeniteľným podvozkom – kolieska/nože, nastaviteľná veľkosť 31-34. Možnosť používať ako kolieskové korčule počas roka, alebo ľadové korčule v zime. Jednoduchá výmena podvozku s priloženou súpravou kľúčov. Korčule majú profesionálne nabrúsené nože. Kolieskový podvozok, nebol používaný. Cena 35 € (pôvodná cena 70 €) . Osobný odber. Tel. kontakt:
Detske korcule 2v1
Predam rastuce korcule Worker Aron White 2v1, ktore maju nastavitelnu velkost 29-32. Su pouzitelne ako korcule na lad alebo kolieskove inline. Komplet s original krabicou. Osobny odber mozny v BA a Dunajska Luzna.