bazár, predaj, inzercia, predám

Detske flase a ine detske potreby, rozne ceny

Kategória: Kojenecké potreby

1) Biely so salatovym hrncek / poharik na ucenie pitia Ikea Borja. Vyrobeny z neskodneho plastu, z rovnakeho materialu, aky sa pouziva na detske flase. Vhodny do umyvacky riadu max. do 70°C. Pouzivany, ma skrabanceky od zubkov, a plast na par miestach trochu zazltnuty, asi od mrkvovej stavy. Cena 0,50€ + postovne (vaha do 100g, obyc. posta 1,10€).

2) Bledomodry s ruzovym hrncek / poharik na ucenie pitia. Neskor sa da pouzivat bez vrchnaka, ma pohodlne rucky na drzanie poharika, stabilny, navrhnuty tak, aby zabranit prevrateniu. Dobry pouzivany stav. Cena 1€ + postovne (vaha do 100g, obyc. postovne 1,10€).

3) Kojenecka flaska Baby Ono 125 ml (tyrkysova), pouzivana, povodne patrila k odsavacke mlieka Baby Ono. Bez cumlika. Cena 1€ + postovne (list do 100g, obyc. 2. tr. 1,10€).

4) Anatomicky cumlik Canpol babies. Pouzivany, vyvareny. Darujem / pribalim k akemukolvek nakupu, treba si vyziadat.

5) Nahradny diel na manualnu odsavacku mlieka zn. Baby Ono. Mam v ponuke aj inu cast odsavacky - flasu Baby Ono (tyrkysova, vid foto), ale tento nadstavec sa da pouzivat aj s inymi flasami standardnej velkosti. Cena 1€ + postovne (vaha balicka cca 80g, list do 100g, obyc. postovne 1,10€).

6) Makka detska velurova deka s mackom, lahka prikryvka zn. TCM (Tchibo). Rozmery prikryvky su: 73x94cm. Farba biela + bledomodra. Pouzivana, nasla som zopar malych jemnych fliacikov, inak dobry stav. Mozno ju vyuzit ako podlozku do postielky, ako lahku prikryvku do postielky alebo do kocika, alebo na zabalenie babatka po kupani. Cena 6,50€ + posta (vaha 490g, list do 500g, obyc. postovne 2. tr. 1,40€).

7) Hrncek / poharik na ucenie pitia zn. Baby Nova, dole ma tazitko, aby sa obsah nerozlial. Pouzivany, plast vpredu zazltnuty, obrazok zosuchany, ale ucel splni. Cena 0,50€ + postovne (vaha poharika cca 140g, list do 500g, obycajne postovne 1,40€).

8) Flasa zn. NUK 150 ml. Pouzivana, bez vrchnaka a cumla (ten sa da dokupit), inak dobry stav. Pribalim pouzivany cumlik, aby ste vedeli, aky tam pasuje. Cena 0,50€ + postovne (list do 100g, obyc. 2. tr. 1,10€).

Prosim nie SMS, kontaktujte ma cez formular pod inzeratom, v pripade osobneho odberu - aj telefonicky.

Pri zaslani postou hradi sa cena + postovne (obycajne postovne 2. tr. by stalo do 100g = 1,10€; do 500g = 1,40€; do 1kg = 2,20€; do 5kg = 3,20€ podla vahy). Posielam po nabehnuti penazi na ucet.
Osobny odber mozny v Bratislave (Dubravka).
Na dobierku posielam iba po nabehnuti na moj ucet ceny postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 3,20€-4,40€ podla vahy).
Inzerat plati do zmazania. Pozrite si aj ostatne moje inzeraty kliknutim na meno.
Detske flase a ine detske potreby, rozne ceny
Podobné inzeráty
Dr.Browns Antikolikove fľašky + cumlíky Dojčenské fľaše a sp
Používané antikolikove fľašky Dr.Browns v dobrom stave. Všetky fľase aj s príslušenstvom sú čisté a vysterilizované. Silikónový držiak na fľašu značky Dr.Brown´s pomôže vašim deťom s prechodom z fľaše na hrnček. Praktický držiak uľahčí deťom držanie fľaše a naučí ich tak samostatnému pitiu. Je vyrobený z mäkkého a odolného materiálu, ktorý vydrží každodenné používanie. Bez poškodenia, ako nový. BPA free. Fľaša redukujúca výskyt kolík. Klinicky dokázané, že redukuje výskyt koliky, grganie, zvracanie a nadúvanie. Prispieva k pokojnejšiemu spánku dieťatka. Použiteľná s alebo bez ventilu. Navrhnutá, aby rástla s dieťatkom. Kompatibilná s väčšinou odsávačiek materského mlieka. Pomáha zachovávať vitamíny C, A, E vďaka preukázane nižšej oxidácii. Patentovaný systém optimálneho prisávania vzduchu, ktorý výrazne znižuje výskyt bolesti brucha, zvracania, odgrgávania a nafukovania. Vnútorný prietokový ventil zabraňuje tvorbe vzduchových bublín v materskom mlieku alebo v inej tekutine. Nedochádza k tvorbe vákua, čo napomáha eliminovať nepríjemný vnútroušný tlak. Svojím tvarom veľmi dobre imituje dojčenie a je ideálny na podávanie mlieka alebo inej tekutiny. Aj keď je odporúčane a pre deti je najlepšie kŕmenie s použitím ventilu, je táto fľaša funkčná aj ako bežné fľaše bez ventilu. Nám fľaše veľmi pomohli pri kolikach a vracani. Veľká fľaša 270ml- 2 €/ks ( 2 modre, 2 ružove) Mala fľaša 150ml - PREDANA Nový ventil - PREDANÝ Nove cumliky-3€/balenie Nový nepoužívaný dávkovač na mlieko - Predany Drziak na flasky-4 € Nová zásterka vhodná na kŕmenie alebo hranie s farbami - 2,50 € Pri kúpe 2 flias 1 nové balenie cumlikov zdarma. V prípade záujmu použité cumlíky zdarma.
Philips Kojenecký hrnček-flaša/ nové
Predám kojenecký hrnček/ flašku tnačky Philips Avent, hrnček je nový, originál, nepoškodený, farba viď. foto. Veľkosť flaše/ hrnčeka je 200 ml. Philips má cumlík Natural Response bez kvaplania. Cumlík Natural Response funguje podľa prirodzeného rytmu kŕmenia dieťaťa, vďaka čomu je jednoduché kombinovať dojčenie a kŕmenie z fľaše. Cumlík má jedinečný otvor, ktorý uvoľňuje mlieko len vtedy, keď dieťa aktívne pije. Takže, keď si dieťa urobí prestávku na prehltnutie a nadýchnutie, pozastaví sa aj tok mlieka. Fľaša Philips uľahčí vášmu dieťaťu zvládnuť prvý hrnček. Pohodlné držadlá pomáhajú dieťaťu samostatne uchopiť fľašu a zároveň piť zo známeho cumlíka. Philops umožňuje prirodzené prisatie s cumlíkom v tvare prsníka, cumlík uvoľňuje mlieko, keď dieťa aktívne pije. Philips má antikolikový ventil, ten je navrhnutý tak, aby počas kŕmenia udržiaval vzduch mimo bruška vášho bábätka, a tým pomáhal zmierniť koliku a nepohodlie. Vlastnosti flaše/ hrnčeka: Navrhnuté na zníženie výskytu koliky a nepohodlia Cumlík bez kvapkania zabraňuje rozliatiu a strate mlieka Kompatibilný so sortimentom výrobkov Philips Avent Cumlíky na fľaše sa chovajú ako prirodzené a rovnako ako fľaše sú bez BPA Vyberte správny prietok cumlíka pre vaše dieťa Majte trpezlivosť, kým si dieťaťa nájde spôsob Cena v e.shope 12,- Euro, moja cena 2,- Eurá. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.
Nuk Sterilizátor do mikrovlnky Micro Express Plus
Používaný, bez poškodenia. Skvelá vec, fľaše a cumeľ vždy hygienicky čisté. Parný sterilizátor na dojčenské fľaše Micro Express Plus ponúka rýchly, jednoduchý a hlavne dôkladný spôsob, ako spoľahlivo vyčistiť dojčenské fľaše a ich príslušenstvo. Sterilizátor sa používa v mikrovlnnej rúre, preto štyri 300 mililitrové fľaše alebo časti prsnej pumpy spoľahlivo vyčistí a vysterilizuje len za 4 minúty (výkon 1000 W) a teda sú takmer ihneď pripravené na ďalšie použitie. Vďaka špeciálnemu držiaku sú dokonale vysušené a vybrať ich môžete priloženými kliešťami, aby ste zabránili ich nechcenej kontaminácii. Parný sterilizátor Nuk sa skladá z iba troch častí, jeho obsluha aj čistenie sú preto veľmi jednoduché. Hodí sa do všetkých klasických mikrovlnných rúr s minimálnou vnútornou výškou 187 mm a vnútornou šírkou a hĺbkou len 280 mm. Jednotlivé časti sterilizátora je možné po skončení sterilizácie utrieť handričkou, alebo umyť v umývačke riadu. Jednoduché použitie : 1. Naplnte spodnú časť 200 ml vody. 2. Umiestnite fľaše a príslušenstvo do držiaka. 3. Zaistite veko a vložte do mikrovlnej rúry na 4 minúty pri výkonne 1000W alebo pri 800-950W 5 minút. Cena 12€ + poštovné. Na dobierku neposielam.
Hniezdo Jukki XXL  - top stav
vonkajšie rozmery: 120 x 65 cm, rozmery spacej plochy: 90 x 40 cm, hmotnosť asi 2 kg, hrúbka strany 15 cm, Detské Hniezdočko dieťa ovinie a obmedzí jeho priestor, vďaka čomu sa dieťa cíti bezpečne a má pocit istoty ako v mamičkinom brušku. Detské Hniezdočko môžete použiť na mnoho spôsobov: v posteli rodičov – Detské Hniezdočko poskytuje bezpečné miesto pre dieťa, vďaka nemu dieťa nespadne z postele, nehrozí zaľahnutie dospelým, dieťa sa „nestratí“ pod prikrývkou (odporúčame najmä pre mamičky, ktoré spia so svojím „pokladom“ v posteli), v postieľke – Detské Hniezdočko poskytuje ochranu pred tvrdými priečkami postele a vysoké okraje hniezdočka zjednodušujú polohovanie dieťaťa na bok, čo je veľmi dôležité, napríklad keď dieťa bolí bruško, na koberec – mäkké Detské Hniezdočko je možné použiť ako ležadlo, keď chceme, aby naše dieťa bolo všade s nami, na gauči – Detské Hniezdočko chráni pred pádom z gauča, samozrejme pod podmienkou, že sa dieťa ešte samé nepremiestňuje ani nesedí, počas výletov – mäkké Detské Hniezdočko je možné ľahko zrolovať a zabaliť do auta, hodí sa najmä pri ďalších návštevách rodiny a priateľ, v kočíku – Detské Hniezdočko môže byť ďalším matracom, zabalí dieťa a absorbuje nárazy počas prechádzok, namiesto zavinovačky – dieťa v hniezdočku môže voľne pohybovať nožičkami, čo je veľmi dôležité pre správny vývoj bedrových kĺbov (najmä ak má dieťa odporúčané „široké balenie“). Detské Hniezdočko je určené pre dojčatá od narodenia do 7 – 9 mesiacov (vnútorná dĺžka povrchu na spanie je až 70 cm), ale stačí povoliť šnúrku u nôh, vďaka čomu získame viac miesta (až 90 cm) a Detské Hniezdočko je možné používať dlhšie. V prvých týždňoch života dieťaťa odporúčame stlačiť Detské Hniezdočko tak, aby bolo čo najtesnejšie. V nasledujúcich týždňoch je možné Detské Hniezdočko uvoľniť a individuálne prispôsobiť potrebám vášho dieťaťa. Bavlnená šnúrka umožňuje reguláciu veľkosti hniezdočka, použitie dvoch vzorov a možnosť ich zmeny zaisťuje vizuálnu stimuláciu dieťaťa a činí z postieľky zaujímavý predmet pre pozorovanie. Naše Detské Hniezdočko rastie so svojím majiteľom! Hniezdo je tiež ideálne pre staršie deti, stáva sa ideálnym priestorom pre hranie, ležanie na brušku a prvé cviky – zdvíhanie hlavičky alebo hrkálky ležiacej v jeho dosahu. Rozviazanie šnúrok umožňuje použiť Detské Hniezdočko ako prebaľovaciu podložku. Naše Detské Hniezdočko má jeden z najhrubších okrajov v porovnaní s ostatnými dostupnými na trhu. Okraje sú mäkké, vyplnené protialergickou elastickou silikónovou výplňou, takže je možné ich voľne formovať šnúrkou. Či už je Detské Hniezdočko stiahnuté alebo uvoľnené – zachováva si svoj tvar, okraje sa „neprepadajú“. Výrobky Jukki pochádzajú z Poľska. Sú vyrobené z materiálov európskeho pôvodu a sú ručne šité – z lásky k najmenším. Detské Hniezdočko je možné kombinovať s ďalšími produktmi Jukki – mäkkými
Nuk Elektrický ohrievač na detské fľaše
Predám 1x použitý elektrický ohrievač na detské fľaše NUK Thermo express plus. Je vhodným riešením pre rodičov, ktorí trávia veľa času v aute, ale je využiteľný aj v domácnosti. Ohrievač je rýchly, jemný, jednoducho ovládateľný, bezpečný. Dodávaný s auto-adaptérom. Pre všetky štandardné sklenené fľaše a poháre. Ohrievanie detských pokrmov obzvlášť jemným a rýchlym spôsobom - v pohodlí domova i v aute. Cena 15€, osobný odber vo Svite.
Poháriky a potreby pre deticky
Zachovalé potreby pre detičky, používané ale určite ešte dobre poslúžia. -Silikónová cumlíky na ovocie-pouzivali sme mrazené ovocie pri prerezavani zubkov , velmi to malinkej pomohlo-1,50 €/ks, bez poskodenia, čisté, sterilizovane- MODRÝ PREDANÝ. -Silikónová plniaca kapšicka + 2 Nove plniace kapsicky Papoo na ovocné pyré,jogurty a prikrmy- 6 € Nová zásterka vhodná na kŕmenie alebo hranie s farbami - 2,50 € Silikónový držiak na fľašu značky Dr.Brown´s pomôže vašim deťom s prechodom z fľaše na hrnček. Praktický držiak uľahčí deťom držanie fľaše a naučí ich tak samostatnému pitiu. Je vyrobený z mäkkého a odolného materiálu, ktorý vydrží každodenné používanie. Bez poškodenia, ako nový-4 €. -Poháriky Twistshake so slamkou-PREDANÉ -Mala fľaška Avent s cumlíkom+náhradný držiak- PREDANÉ - Darujem Pohárik B.Box do slamkou a závažím + náhradný vrchnák a závažie - umožňuje deťom piť z akéhokoľvek uhla, netreba nakláňať, treba dokúpiť tesnenie V ponuke mám aj použité fľašky Dr.Browns a sterilizator na fľašky.