bazár, predaj, inzercia, predám

Detské fľašky 4 ks/6e

Kategória: Ostatné

Detské fľašky 4 ks/6e. Objemovo 300 ml, 400 ml a 500 ml.
Detské fľašky 4 ks/6e
Podobné inzeráty
vodotesné fľašky 750ml - AKCIA 3set 26,90€
netečúce flašky od Tupperware, super deťom do školy, ale aj dospelým na výlety. skladom aj iné fľašky
NUK flasky a ine
V pripade zaujmu piste prosim mail. Telefon je vymysleny. Odpoved vraj casto pride do SPAM-u, tak si prosim skontrolujte. Vdaka. Bez naroku na vymenu alebo vratenie tovaru. Postovne ako "Balik na postu" 3,20Eur (do 5kg). Prosim zohladnite aj ine inzeraty. Penatan detsky olej 2,50Eur. Detske mlieko na opalovanie 3Eur&GRATIS lopta. Reer set na nehty 2Eur. NUK Junior Cup OVP 3Eur (nove). Kosik na flasky Reer 2Eur. (nove). NUK hryzatko 0,50Eur. (nove ale bez obalu). NUK kefky-Trainer 0,50Eur (nove ale bez obalu). NUK First Choice flasa Winnie Pooh 1Eur. Snurky na dudulky & cumlik GRATIS podla dohody:)
Set na čistenie bielych tenisiek KAPS
Ponúkam na predaj set na čistenie bielych tenisiek. Použila som ich na čistenie dvoch párov tenisiek, takže som neminula veľa. Obsahuje: Kaps gél na čistenie - prípravok sa aplikujeme na tenisky, pomocou kefky ktorá je na vrchu fľašky drhneme kým sa neobjaví pena. Potrieme handričkou a necháme uschnúť. Kaps super white - tekutý prípravok na obnovu bielej farby. Na vrchu fľašky je hubka, pomocou ktorej prípravok nanesiete na tenisky. Následne necháme uschnúť. Použiteľné na kožu, aj textil. Kaps sneaker yellow buster - čistí a chráni biele podrážky pred žltým nádychom. Cena za všetky tri plus pošta
Etikety na fľašky pri narodení bábätka - radostník
Ponúkam Vám etikety na fľašky "radostníčky". Pri narodení dieťata sa radostníkom nazýva roznášanie pálenky. Práve týmito etiketami môžte byť naozaj originálny pred svojou rodinkou a priateľmi. V ponuke mám 2 farby: ružová a modrá. Na radostníkoch sú 4 rôzne texty. Ceny sú od 5,50€ za 10ks. Bližšie infomácie rada poskytnem cez email.
Sterilizator na fľašky a cumlíky
Predám nový, plne funkčný sterilizator na fľašky a cumle. Je ku nemu manuál,krabica a doplnky. Cena: 15 euro
Fľašky na zaváranie
Darujeme fľašky na zaváranie - od tatarskej, džemov, kečupov…