bazár, predaj, inzercia, predám

Detské hojdacie kreslo Fisher-Price

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predám hojdačku a sedátko 3v1, plne funkčné
Dve rýchlosti hojdania, niekoľko melódií. Dá sa použiť ako hojdačka pre malé deti, pre väčšie sa dá zložiť z konštrukcie a používať ako hojdacie kreslo alebo sedátko
kontaktujte ma mailom, t.c. vymyslené, ďakujem
Detské hojdacie kreslo Fisher-Price
Podobné inzeráty
Vibrujúce hojdacie kresielko Fisher Price
Predám vibrujúce hojdacie kresielko Fisher Price z Dráčika, do 18kg. Používané krátko. Najlepšie os. odber - SSV, ale dá sa aj odoslať. Cena: 30€ + poštovné. Na dobierku nezasielam!
Hojdacie Kreslo 2v1
Predám hojdacie kreslo značky Fisher Price-až do 18 kg.Odnímateľná tyč s hračkami. Možno kompaktne zložiť. Nastaviteľné sklopenie. Upokojujúce vibrácie pre dieťatko.Vyklápajúci stojanček.Podložku možno prať v práčke.
Hojdacie kreslo
Predám hojdacie kreslo price Fisher používané ,Jena tom vibračná doska ale šikovný ocko vie spojazdniť cena €8 len osobný odber v Nitre.
Kresielko Fisher Price
Predám hojdacie kresielko Fisher Price. Výborný stav. Používali sme aj na prvé príkrmy. Má 2 polohy a vibruje. Vyčistené, opraté. Len osobný odber, Bratislava alebo Žilina.
Fisher Price - Hojdacie kreslo 2v1
Rastie spolu s dieťaťom! Dá sa ľahko zmeniť na hojdacie kresielko pre dieťa – až do 18 kg. Odnímateľná tyč s hračkami. Možno kompaktne zložiť. Nastaviteľné sklopenie. Upokojujúce vibrácie. Vyklápajúci stojanček. Nastaviteľná strieška. Podložku možno prať v práčke. Vyžaduje 1 alkalickú batériu typu D (LR20)
Detské hojdacie kreslo Joie Serina 2in1
Predám detské hojdacie kreslo/ležadlo Joie Serina 2in1. 6 úrovní rýchlosti hojdania, možnosť prehrávania melódií a zvukov, trojstupňové svetlo, dvojstupňové vibrovanie. Možnosť napájania prostredníctvom batérií alebo kábla. Kreslo nesie bežné známky používania. Cena 60€, len osobný odber v Žiari nad Hronom.