bazár, predaj, inzercia, predám

Detske hupacie kreslo

Kategória: Nábytok pre deti

Predam detske hupacie vybrujuce kreslo vo velmi dobrom stave. Aktualne stoji 70 eur.3 v 1: jemné kývanie, hojdanie alebo stabilné kreslo
Vhodná pre dojčatá a batoľatá do 18 kg
Detske hupacie kreslo
Podobné inzeráty
Kresielko hupacie biele ikea
Na predaj biele hupacie kresielko ikea. Používané.
Hupacie lehatko Chicco s hrazdickou
Predam polohovatelne hupacie lehatko Chicco s hrazdickou. Bolo malo pouzivane. Je v dobrom stave.
Hojdacie kreslo
Predám novú, nepoužívanú elektrickú hojdačku, s krásnym moderným štýlom, ale aj kyvadlovým dizajnom z ľavá do prava. Hojdacie kreslo je tiež vybavené modernou a jednoduchou technológiou ovládacieho panela. Hojdacie kreslo uľahčuje upokojenie a uspávanie dieťaťa. Má 5 rýchlostí hojdania a nastaviteľný časovač na 8, 15 a 30 minút alebo nepretržitý režim až kým kreslo nevypnete. Okrem toho má ovládací panel zabudovaných 12 príjemných melódií (ktoré je možné počas prevádzky kresla vypnúť). Bezpečnosť detí zaisťujú nastaviteľné 5-bodové pásy. Hojdacie kreslo je vyrobené z mäkkých materiálov s príjemným pocitom, ktoré dieťaťu poskytujú pohodlie. Súčasťou súpravy je aj mäkký nastaviteľný vankúš. Súčasťou hojdacieho kresla je hrací mostík s 2 hračkami a napájací kábel bez adaptéra (ten nebol súčasťou balenia). Vlastnosti: - Od novorodeneckého veku - Nosnosť: 0 - 9 kg - Elektrická hojdačka 2 v 1, ktorá sa zmení na ležadlo - Hrací mostík s odnímateľnou hračkou - Robustná a ľahká konštrukcia z hliníka a ocele - Odnímateľný poťah, možnosť ručného prania - Mäkký odnímateľný vankúš - Robustné nožičky s protišmykovou základňou - Bezhlučná prevádzka - 5 kývavých síl - 12 zabudovaných melódií s ovládaním hlasitosti - Časovač: automatické vypnutie funkcie hojdania po 8, 15 alebo 30 minútach - 5-bodový bezpečnostný pás - Skladací, ľahko sa skladuje a prepravuje
Ingenuity hojdacka, kresielko
Predam detske hojdacie kresielko. -------------------------------- Detské ležadlo – húpacie, do 9 kg, s časovačom, s prateľným poťahom, prehráva melódie a zvuky, s protišmykovými nožičkami, vhodné od narodenia, automatické húpanie, kolotoč s hračkami, opierka hlavy a snímateľný poťah, zabezpečenie 5 bodovým pásom.
Detsky sedaci vak kreslo
Detsky sedaci vak - detske kreslo - 10.4. - 20:26 Ponukam na predaj detsky sedaci vak - kreslo Tampo, svetlosivej farby. Vak je plneny polystyrenovymi gulockami, potah pratelny. Je malo pouzivany, neposkodeny. Rozmery (ŠxHxV): 50x50x60 cm, nosnosť: 90 kg Povodna nakupna cena: 47e. Blizsie info:
Detská posteľ/ kreslo - Formula
Predám málo používané detské látkové kreslo pre chlapca, ktoré slúži aj na príležitostne prespanie. Má úložný priestor, kreslo je orientované do rohu-podľa obrázkov- rozmery: šírka pozdĺž steny je 107cm, výška je 64cm, hĺbka je 78cm, výšky sedu je 30cm. Spacia plocha je 76x172cm. Do 20 km od NZ doručíme.