bazár, predaj, inzercia, predám

Detské kolobežky

Kategória: Bicykle

Predám detské kolobežky. Sú v zachovalom stave.
Barbie kolobežka 10€
Frozen kolobežka 15€
Odpovedám iba telefonicky.
Detské kolobežky
Podobné inzeráty
Kolobežky Stiga
Predám kolobežky Stiga TRACK 120-S .Veľmi málo používané (mozno 10x), stav ako nové. Kolieska sú vo výbornom stave. Celkovo kolobežky sú vo výbornom stave. Mám ich dve v bielej a v čiernej farbe. Sú veľmi ľahké. Majú protišmykovú úpravu pre topánky a brzda v zadu.Maju stojan aby sa neváľali po zemi. Volant je polohovateľný. Kolobežka je sklápacia v prípade uloženia.Nosnosť je 100kg.Priemer koliesok je 120mm ,vhodné od 5+ . Je k nim aj krabica. Kupované v sportisimo .Bohužiaľ nevhodný darček pre moje deti, lebo by sa nemohli voziť na nich aj s mobilom v ruke v posteli a iba zbierali prach.Tako ich môže využiť niekto, koho to bude baviť. Pôvodná cena 60€ za kus, ponukam za 20 za kus ,pri odbere oboch naraz je cena za obe 40€ .
kolobežky, bicykel pre deti
Detské kolobežky pre rozne vekové kategórie, len osobny odber! SMS alebo email prosim
Kolobežky
Čistím sklad a vypredávam el.detské kolobežky. Stály v sklade 3 r, treba premerať akumulátory, poprípade vymeniť. Pasujú 12v do záložných zdrojov. Bez nabíjačiek, nutné dokúpiť. Vhodné pre človeka ktorý sa rozumie trochu do elektriky, alebo kutila. Mechanicky v poriadku , mierne použitie. Pôvodná cena za kus 200€, moja cena 40€ bez záruky.
kolobežky
Predam nepouživané iba skladované kolobežky najmenšia čienomodrá 25eur, biela 35eur a velká čiernomodrá 55Eur
Detský bicykel Hello kitty,kolobežka Spider Man, Odrážadlo
Ponúkam krásne veci po 1dietati-bicykel- velkosť 16,kovovy rám, predná a zadná čeľustná brzda,nafukovacie kolesá, pomocné kolieska....kolobežku- Kolesá sú vyrobené z kvalitného bezftalátového PVC materiálu. Riadidlá kolobežky sú mäkká a príjemná na dotyk. Jednoduchým spôsobom sa dajú výškovo nastaviť riadítka do 3 úrovní a to 59 cm, 74 cm a 79 cm a odrážadlo Nemeckej výroby Detské odrážadlo PUKY Learner Bike Standard LR 1L je vhodný pre deti od 3 rokov a výšky 90 cm a umožňuje počas jazdy umiestniť nohy na plošinu medzi riadidlami a sedadlom, takže dieťa môže plne napodobňovať jazdu na bicykli. V cene bicykel 70e,kolobežka 20e,odražadlo 50e.
detské výstražné reflexné vesty LittleLife
Predám pekné a kvalitné detské výstažné reflexné bezpečnostné vesty britskej značky LittleLife, vhodné pre zviditeľnenie detí na odrážadlách, kolobežkách či bicykloch. Spoločnosť LittleLife sa špecializuje na detské odevné doplnky s najvyššími bezpečnostnými štandardami. Ponúkané detské bezpečnostné vesty spĺňajú prísnu normu EN1150. Žltá výstražná – s reflexnými hviezdami, raketami a pásom. Veľkosť S / približne 2-4 roky (max.výška 104 cm, obvod hrudníka 47-52 cm), pár krát oblečená, 100% stav, ako nová, v originál púzdre, za 7 EUR. Veľkosť M / približne 4 a viac rokov (max.výška 121 cm, obvod hrudníka 55-61 cm), úplne nová, v originál nerozbalenom obale, za 10 EUR. Ružová výstražná – s reflexnými kvetinkami, motýlmi a pásom. Veľkosť M / približne 4 a viac rokov (max.výška 121 cm, obvod hrudníka 55-61 cm), pár krát oblečená, 100% stav, ako nová, v originál púzdre, za 7 EUR.