bazár, predaj, inzercia, predám

Detské Kresielko Tiny love

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detské Kresielko Tiny Love 30€.
Osobný odber Lučenec
Detské Kresielko Tiny love
Podobné inzeráty
Lehátko a kolíska 3v1 Tiny Love
Predám úžasné lehátko, ktoré sme využili od narodenia. Malý v ňom spal úplne v ľahu a ja som ho mala stále na očiach. Neskôr som využila ako prvú stoličku na kŕmenie, keďže ešte sám nesedel, ale s prikrmami sme už začali. Tento inovatívny produkt Tiny Love ponúka zábavný viacúčelový priestor pre vaše dieťatko, navyše vybavený pútavými hračkami. Jemné pohyby hojdacieho kresla upokojujú vaše dieťatko pred spaním a rovná podložka bezpečnej kolísky s vyvýšenými okrajmi zaručujú jeho bezpečnosť a pohodlie v spánku. Kresielko sa dá tiež nastaviť do pevnej pozície, aby ste mohli svoje dieťatko spokojne nakŕmiť, nechať ho pohrať sa s visiacimi hračkami, alebo len tak pozorovať dianie v okolí. Široká variabilita tohto produktu je jeho nespornou výhodou! Hojdacie kreslo sa jednoduchým pohybom jednej ruky zmení na pohodlnú kolísku. Upokojujúci pohyb a príjemná hudba sprevádzajú vaše dieťatko vo všetkých 3 ležiacich pozíciách. Plochá podložka so zvýšenými okrajmi ponúka bezpečné a útulné prostredie pre pokojný spánok.Roztomilá elektronická hračka s ľahko nastaviteľným ramenom. Vedeli ste? Detský vývoj sa nikdy nezastaví - rozvíja sa formou hry a dokonca aj počas spánku. Kresielko umožňuje dieťatku najskôr hrať sa samostatne a potom prirodzene zaspať bez toho, aby ste ho museli vyrušiť. Nerušený spánok pomáha rozvíjať emocionálnu inteligenciu dieťatka. Až pätina všetkých detí trpí kolikou, a ich rodičia trpia spolu s nimi... Detské hojdacie kresielko je vybavené vibračnými pohybmi, ktoré by mohli pomôcť vášmu dieťatku upraviť jeho tráviaci systém a ponúknuť mu pritom maximálne pohodlie. Ľahký prechod z pozície sedenia do pozície spánku (jednou rukou) Nastaviteľné rameno pre ľahký prístup rodičov, upraviteľný v závislosti na polohe dieťatka Elektronická hračka s rôznymi melódiami Rozkošné závesné hračky Tri rôzne polohy na ležanie v príjemnom prostredí z mäkkých tkanín Upokojujúce vibrácie pozdĺž celého lôžka.
Predám multifunkčné 3v1 ležadlo značky Tiny Love
Predám multifunkčné 3v1 ležadlo značky Tiny Love. Ležadlo je vo vynikajúcom stave (viď. obrázok). Má nastaviteľné nohy na hojdanie aj na fixnú polohu. Možnosť zapnutia svetelných efektov, pesničiek aj vibračnej masáže. Cena: 35 €. Len osobný odber. Beszélek magyarul is. Viac info:
Kresielko Nuna Leaf
Predám málo používané kresielko Nuna Leaf do 60kg. Sme 2.majitelia. Kresielko je vo veľmi dobrom stave, dá sa zaistiť aby sa nehojdalo a výška sedenia je možná v 3 polohách. Kresielko je od 0-4rokov. Kresielko Nuna Leaf je iné ako ostatné pretože napodobňuje padajúci list čiže zo strany na stranu. Posuniem 130€,dohoda možná.
Predám detské kresielko do 18kg.
Predám detské kresielko do 18kg nosnosť v dobrom používanom stave. Kresielko je pevné, stabilné, veľmi pohodlné pre bábätko aj staršie dieťatko (pridala som extra mäkkú vložku do kočíka, ktorú pri záujme ponechám). Sú k nemu aj vrchné popruhy (nie sú na fotkách). Dá sa sklopiť do úplného ľahu, alebo na úplné sedenie, je vhodné aj na prvé príkrmy. Funguje na baterky - húpe dopredu/dozadu, hviezdy svietia. Húpe na baterky, ale veľká výhoda je, že môžte húpať manuálne. Má ešte aj odnímateľnú striešku so svietiacimi hviezdičkami, kresielko vydáva melódie. Najväčšie plus je, že sa dá použiť pre bábätko od narodenia, ale udrží v pohode aj 4 ročné dieťa. (máme 4 r. a 1r. Obaja sa v ňom vyhrali, len mladšie ako začalo chodiť neobsedí v kresle ani minútu, inak by som si ho nechala dlhšie). Je nutné si oprať poťah (ale ten by sa mal vždy pri "novej" veci) - zohľadnené v cene. Pri odbere bude vyčistené. LEN osobný odber Púchov.
Tiny Love kresielko
Predám detske kresielko v zachovalom stave. Len osobný odber.
Kresielko Nuna Leaf
Predám 4 mesiace používané kresielko Nuna Leaf do 60kg. Kresielko sa dá aretovať aby sa nehojdalo. Výška sedenia je možná v 3 polohách. Kresielko Nuna Leaf je iné ako ostatné pretože napodobňuje padajúci list čiže zo strany na stranu.