bazár, predaj, inzercia, predám

Detské ležadlo Ingenuity

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predám málo používané detské ležadlo značky Ingenuity (3-18kg). Je ľahko zložitelné, ľahké, pre chlapca aj dievča. Ležadlo má funkciu vibrovania a vydávania melódií. Má klasické známky používania, ale inak vo veľmi dobrom stave. Pôvodná cena bola 64€ teraz 30€ (len osobný odber).
Detské ležadlo Ingenuity
Podobné inzeráty
Detská hojdačka / ležadlo Ingenuity 3v1 Keep Cozy 0+
Predám veľmi málo použité ležadlo/hojdačku pre bábätko vhodné od 0 rokov, maximálna nosnosť 18 kg, funkcia vibrovania na batérie, 2 nastaviteľné polohy ležadla, prateľný poťah. Ležadlo sa hodí pre bábätko už do 0 rokov až do okamihu, kedy jeho hmotnosť dosiahne 18 kg. Tento konkrétny variant možno nastaviť do dvoch polôh. Na bezpečnosť pri preprave je určený 5-bodový popruh. Odnímať môžete rovnako aj opierku hlavy. Údržba - dáte dole poťah a ľahko ho vyperiete. Na celkový dizajn má vplyv biela, modrá a sivá farba. Celková hmotnosť detského ležadla je dokopy 3,5 kg. Cena 30€ + poštovné. Kontaktovať správou pod inzerátom, tel.číslo neplatné.
Detské ležadlo Maxi-Cosi
Predám detské ležadlo Maxi-Cosi v 100% stave. Pre viac info:
Hojdacie ležadlo JOIE Dreamer
Predám detské ležadlo s kolotočom v dobrom stave. Nadstavenie polohy ležania, vibrovanie a hudba. Ležadlo sa dá zložiť a potah sa dá oprať. Pásy na zapínanie, dieťa sa vie samo rozhojdať alebo sa dá upevniť aby sa nehojdalo. Je do 13 kg. Osobny odber
Hojdacie kresielko BabyBjorn BLISS bouncer - ružová farba
BabyBjörn húpacie ležadlo/kresielko BLISS cotton je ergonomické ležadlo s prirodzeným hojdaním. Pre deti od narodenia do cca 2 rokov veku. Ľahké (2,3 kg), s prateľným poťahom, variant cotton – tkaná bavlna. Bezpečné, testované, polohovateľné Ležadlo používané cca. 1,5 roka - naše dvojičky si ich veľmi obľúbili :-) Používaná iba jedna strana, plne funkčné, bez poškodenia, iba s bežnými známkami opotrebovania. Všetky úchyty plne funkčné a pevné.
Ležadlo - Kinderkraft FELIO Pink
Hojdačka FELIO a ležadlo v jednom Hladko nastaviteľná opierka z polohy v ľahu do sedu. Hladké nastavenie operadla z posedenia do polohy ležmo Jednostranná detská hračka – s 3 farebnými hračkami Bezpečnostný pás Húpatko: 0–9 kg, Ležadlo: 9–18 kg Jednoduché skladanie a rozkladanie 8 melódií s trojstupňovým ovládaním hlasitosti. Vek: +0, Hmotnosť: 0–18 kg Príslušenstvo: Odnímateľný detský kokon Moskytiéra Jednostranná detská hračka Kinderkraft FELIO baby bouncer je vyrábané v súlade s požiadavkami európskej bezpečnostnej normy EN 12790. Skoro nepoužívané v originálnej krabici. VIDEO: Poprosím len o emailové kontaktovanie.
Lezadlo Kinderkraft 5in1
Predam 2x pouzite lezadlo Kinderkraft 5 v 1.Postielka,koliska,lezadlo,hojdacka a stolicka v jednom.