bazár, predaj, inzercia, predám

detské lyže atomic redster 70 cm , lyžiarky

Kategória: Lyžovanie

Predam velmi pekne detské lyže Atomic Redster 70 cm , hadia koža proti poskrábaniu , geometria 84-63-69 , r 6 m s viazaním Atomic do 45 kg , posuvna pata i spica , lyže pekne , hrany a sklznica su vo vybornom stave , vhodne ako darcek . Cena lyže 69 Eur .
V prípade zaujmu mam aj lyžiarky Dalbello velkost 24 , vnutorna dlžka ma 15 cm , skelet je 194 mm , lahko sa obuvaju , perfektne na zaciatky . cena 32 Eur .
Alebo lyžiarky velkost 25 , vnutorna dlžka ma 16,5 cm Dalbello cierno biele , skelet je 204 mm , pohodlne , cena 35 Eur.
Lyžiarska prilba GIRO velkost 48 do 52 , nastavitelna , orihinal v krabici , cena 27 eur .Mam aj inu velkost lyžiarok , mozem nakombinovat .
detské lyže atomic redster 70 cm , lyžiarky
Podobné inzeráty
183 cm ATOMIC REDSTER GS D2 FIS BEZ VIAZANIA TOP stav
Použité lyže ATOMIC REDSTER GS D2 3.0 RACE STOCK FIS, woodcore, Ti, race rocker BEZ VIAZANIA ( TOP stav ). Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_2002 Rádius a dĺžka: 26,2 (183cm); Parametre: 102-67-87 (183cm); Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. FIS verzia v perfektnom stave. Závodné lyže Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS Lyže radu Redster sú vôbec najrýchlejšími lyžami, čo Atomic ponúka - to pravé pre pretekárov a lyžiarov závislých na rýchlosti. Vďaka technológii Doubledeck 3.0 sa lyža ľahko ovláda a je super výkonná. Tohtoročnú sezónu Atomic tiež pridáva ďalšie vylepšenia - Race Interface, špeciálna vložka pod viazaním, ktorú využívajú aj jazdci Svetového pohára s cieľom zlepšiť riadenie a priľnavosť hrán k povrchu.Pre výkonné, presné lyžovanie pri dôsledných najvyšších rýchlostiach. Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS zahŕňa v sebe veľa technológií známych zo svetového pohára. Tieto lyže sú ideálne na pretekové lyžovanie a rýchle a výkonné lyžovanie na zjazdovke. Doubledeck 3.0 technológia poskytuje veľmi vysoký účinok tlmenia, výbornú akceleráciu a ľahšiu iniciáciu oblúka. Atomic rovnako zakomponoval zúženú bočnicu Sidewall pre vyššiu akceleráciu, navyše s dreveným jadrom Power Woodcore a titánovými vložkami pre vyššiu stabilitu. Ski kategória-pretekárske lyže, lyže na zjazdovku RACE ROCKER- 5/95/0 5% rocker na špičke lyže DOUBLEDECK 3.0- voľne posuvná výstuha hlavného jadra pre lepšie absorbovanie vibrácií a zvýšenú stabilitu. Predné spojky sú mäkšie pre ľahšie zahájenie oblúka, zadné sú tvrdšie kvôli razantnejšej akcelerácii. RACE INTERFACE-táto špeciálna platňa pod viazaním je využívaná pretekármi svetového pohára. Platňa je navrhnutá s nižším postavením pre presné vedenie lyží počas oblúka a maximálny účinok hrán na tvrdých snehoch. TAPERED SIDEWALL- hrubšia bočnica smerom k zadnej časti lyže pre razantnejší výjazd z oblúka. POWER WOODCORE-celodrevené jadro PW je vytvorené kombináciu tvrdého a ľahkého dreva a je zárukou výborných vlastností. TITANIUM POWERED-lyža je vystužená dvoma vrstvami titanalu. Jedna vrstva pod a druhá nad jadrom – táto kombinácia zaručuje výborné tlmenie a vysokú torznú tuhosť.
159 CM ATOMIC REDSTER S9 SERVOTEC 2019
Použité lyže ATOMIC REDSTER S9 SERVOTEC 2019, power woodcore, titanium powered + Atomic X12 TL s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1065 Rádius a dĺžka: 12,1 (159cm); Parametre: 116,5-68-102,5 (159cm); Pôvodná cena: 956€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Atomic Redster S9 sú športové slalomové lyže. Sendvičová konštrukcia v kombinácii so 100% camberom je Redster S9 doslova zbraň. Krátke - rýchle oblúky vo vysokom tempe to Redster S9 vie najlepšie, ale nemusíte sa báť, že za 2 hodiny už nebudete mať silu - technológia Vám veľa síl ušetrí. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI: rýchle začatie oblúka rýchle prehranenie v oblúkoch technológia Servotec Vám dodá ešte viac istoty TECHNICKÉ PARAMETRE A ŠPECIFIKÁCIA: VIAZANIE - Atomic X 12 TL JADRO - celodrevené s 2 titanalovými pláty TITANIUM POWERED Lyže sú vybavené dvoma vrstvami titanalu - táto kombinácia zaručuje výborné tlmenie a vysokú torznú tuhosť. POWER WOODCORE Celodrevené jadro Power Woodcore je vyrobené kombináciou tvrdého a pružného dreva a je zárukou výborných vlastností. FULL SIDEWALL Lyže majú sendvičovú konštrukciu, ktorá zaručuje presný prenos energie do hrán a dlhú životnosť kľúčových vlastností. SERVOTEC Servotec je prevratná technológia v ovládaní lyží. Lyže sú oveľa ľahšie ovládateľné a pokojnejšie pri vysokej rýchlosti. HIGH-SPEED SIDECUT Menšie sidecut znamená väčšiu stabilitu, ale s rovnakým pocitom ako u lyží s väčším krojením, vďaka technológii Servotec
Lyže ATOMIC REDSTER XT 130 a lyžiarky ATOMIC REDSTER JR 4
Predám málo používané lyže ATOMIC REDSTER XT130 s palicami a lyžiarky ATOMIC REDSTER JR4 - 23/23,5 - 277mm. Predám aj zvlášť lyže za 80,- EUR a lyžiarky za 40,-EUR. Na dobierku posielam po úhrade poštovného vopred (po skúsenostiach s neprevzatými dobierkami)
ATOMIC REDSTER X5 175cm
Predám lyže ATOMIC REDSTER X5 (model 22/23). Jazdené na jednej lyžovačke (4 dni). Kupované vo februári 2023, ciže ešte dlho v záruke. Pridám polstrovaný obal/vak Arcore Joy 180. Osobný odber Mokrohájska cesta, BA. Dĺžka 175 cm, vykrojenie 120/71/104.5mm, rádius 15 m. TECHNICKÝ POPIS Lyže Atomic Redster X5 sú vhodné pre pokročilých lyžiarov, ktorí hľadajú športové zjazdové lyže. Konštrukcia z dreva a titánu zaisťuje stabilitu, bezpečnosť a výkonnosť lyží na všetkých zjazdovkách pri nízkej až vysokej rýchlosti. Vďaka progresívnemu rádiusu sa lyže plne prispôsobia preferovanému štýlu jazdy lyžiara (od krátkych až po dlhé oblúky). VYKROJENIE 120/71/104.5mm Vykrojenie zodpovedá šírke v mm špičky lyže, stredu a pätky lyže. Čím je špička širšia, tým ľahšie lyže vchádzajú do oblúkov. Čím je špička užšia, tým je prechod z hrany na hranu rýchlejší. Čím je stred širší, tým sú lyže pohodlnejšie a stabilnejšie pri zmenách snehu. Rádius = 15 m. Čím je rádius zatáčania menší, tým skôr lyže zatočia (malý oblúk). Čím je rádius zatáčania väčší, tým širší oblúk lyža spraví. KONŠTRUKCIA Power Woodcore: Konštrukcia s dreveným jadrom a vertikálnymi bočnicami po celej dĺžke zlepšuje priľnavosť. Titánový stabilizátor a štruktúrovaný topsheet zaisťujú dobrú životnosť. VIAZANIE Viazanie značky Atomic, model FT10 GW. DIN 3 až 10. Kompatibilné s GripWalk. Vhodné pre lyžiarsku obuv s dĺžkou podrážky od 257 do 380 mm.
Lyže Atomic D2 Race SL 170
Predám málo jazdené pretekárske slalomky Atomic D2S Race SL 170cm za 180€ (pôvodná cena 899€) Atomic Race D2 SL sú TOP slalomové lyže od Atomicu. Atomic Race D2 SL v sebe kombinuje technológiu dvojlyže (tzv. DoubleDeck) a osvedčené drevené jadro s čiastočnými bočnicami (Powercore CAP). Lyže Atomic Race D2 SL sú vďaka tejto kombinácii stabilné a príjemne tuhé. Inak model Atomic Race D2 SL zdedil agresívny rádius 11 - 12 m po svojom legendárnom predchodcovi SL 12, takže zostala aj veľmi dobrá dynamika pri prechádzaní krátkych oblúkov. Rozšírením lyže v strede na 67 mm Atomic vychádza v ústrety súčasným trendom, našťastie bez výrazného vplyvu na rýchlosť zmeny hrán. Cieľová skupina: možností lyže Atomic Race D2 SL plne využijú pretekárske a agresívne lyžiari milujúci krátke oblúky na upravených zjazdovkách, skvele zvládne i zľadovatený povrch. Použité materiály a konštrukcia:: Konštrukcia: D2 Powercore CAP - drevené jadro vystužené dvoma vrstvami titánu, z boku čiastočne prekryté bočnicami, zhora výstuha Vario Flex klzne uložená do lyže pomocou dvoch skrutiek v špičke a päte. Štandardné prehnutie lyže vhodné na upravené zjazdovky - Traditional Camber Integrovaná podložka pre viazanie: Áno - viazanie sa montuje do výstuhy Vario Flex, voľný priehyb zabezpečuje konštrukcia viazania Neox Sklznica: čierna grafitová Graphit Diecut Viazanie: Atomic Neox TL 12 - päta spojená so špičkou oceľovým pásikom, viazanie sa ľahko upravuje na dĺžku topánky pomocou jednoduchého zámku medzi špičkou a pätou - ľahko možné vykonať rukou priamo na svahu; odľahčená konštrukcia vďaka použitiu hliníkových dielov; vypínanie špičky do všetkých strán vrátane vypínania pri páde dozadu; farba červeno-bielo-strieborná; rozsah nastavenia v norme DIN 4-12 (optimálne 5,5 - 10, tj 55 - 100 kg), pre lyžiarske topánky s podrážkou dlhou 265 - 360 mm. Rozmery (155 cm): 122,5-67-104,5 mm - R 10,5 m Rozmery (160 cm): 123-67-105,5 mm - R 11 metrov Rozmery (165 cm): 123-67-107,5 mm - R 11,5 m Rozmery (170 cm): 124,5-67 - 109mm - R 12 metrov
ATOMIC REDSTER XT
Použité lyže ATOMIC REDSTER XT ORANGE/blue, Power WOODCORE, TITANIUM stabilizer + Atomic XTO 10 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1073 Rádius a dĺžka: 72 (157cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 125,5-72-107,5 (157cm) Pôvodná cena: 569€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Sjezdové lyže Atomic Redster X s vázáním Atomic XTO 10 Ti - sportovní lyže určené těm nejnáročnějším lyžařům. Vhodné na upravené sjezdovky. Určeno pro: muže i ženy Schopnosti lyžaře: sportovní lyžař Určení lyže: univerzální Jádro lyže: Power Woodcore, Titanium Stabilizer, Full Sidewall, Race Rocker