bazár, predaj, inzercia, predám

Detské plátenky GEOX

Kategória: Topánky, obuv

Predám nové nenosené detské plátenky značky GEOX veľkost 32
Detské plátenky GEOX
Podobné inzeráty
Geox Lt Rose Silver detske sandale
Geox B251QC.0AW54 C8237 Lt Rose Silver detske sandale kupovane na . Dcera ich mala asi tak 2x10 minut ale nesedeli jej uplne, tak sme radsej kupili druhe. Kedze su uz ale 'pouzite' (vysacka odstrihnuta), nedaju sa vratit. Je to velkost 19. Najlepsie osobny odber v Nitre.
Plátenky Champion veľkosť 40
Málo nosené plátenky Champion veľkosť 40. Plátenky sú v 100%stave. Vnútorná dĺžka 26cm.
Platenky
Predam nove platenky zn. H&M, maju este visacku. Platenky sa len nasuvaju, nemaju snurky, je tam gumicka. Velkost 29. Cena 6€
Dámske madeirové platenky BIG STAR
Predám biele madeirové plátenky značky BIG STAR. Platenky boli raz obuté. Cena je 15€ plus poštovné. Veľkosť 38. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom.
GEOX TERENCE, veľ. EU44, US11, UK10, cm 29
Ponuka - nové. Kupované na oficiálnom eshope GEOX. Vhodné k biznis oblečeniu. Popis: pánska topánka s elegantným vintage nádychom Terence, vyrobená z tromlovanej autenticky vyzerajúcej kože v bohatej tmavohnedej palete s mierne vintage nádychom, dáva moderný vzhľad formálne vyzerajúcemu kusu obuvi, ktorý ctí minulosť bez obetovania pohodlia. Zapínanie na šnurovanie pre jednoduché prispôsobenie. Priedušnosť podošvy a dobrý pocit pre chodidlo zaručujú patentované systémy Geox. Cena v obchodoch 129,90 €, cena tu: 59 €. Poštovné v rámci SK v cene.
GEOX MONER W 2FIT, veľ. EU44, US11, UK10, cm 29
Ponuka - nové. Kupované na oficiálnom eshop-e GEOX. Popis: Pánska pohodlná priedušná mokasína s všestranným dizajnom a atraktívnym ležérnym nádychom. Moner 2FIT je povaľovač z tmavohnedej tromlovanej kože, ktorý prináša pohodu a štýlovosť a prináša svieži pohľad na tradičnú estetiku a zároveň poskytuje mimoriadne efektívny úchop. Ideálny na voľnočasové aktivity so systémom dvojitého strihu, tento kúsok by nemal chýbať v žiadnom šatníku. Rýchly a jednoduchý vstup nohou. Prispôsobená funkcia 2-Fit. Odnímateľná stielka je hygienická a praktická. Priedušnosť podošvy a dobrý pocit pre chodidlo zaručujú patentované systémy Geox. Vysoko nositeľná obuv, ktorá poskytuje vynikajúcu úroveň pohodlia. PC 129,99 €, cena tu - 59 €. Poštovné v rámci SK v cene.