bazár, predaj, inzercia, predám

Detské postelné prádlo z 100% BIO bavlny

Kategória: Ostatné

Predám nové detské postelné prádlo z 100 % BIO bavlny.
Obliečka na vankúš 40X60cm,,obliečka na paplón 90X135cm,,príjemné na dotyk vďaka čistej, jemnej, bio bavlne zo zipsom,, jedno balenie je zeleno-bielej farby,, druhé balenie je zeleno ružovej farby,, textilný výrobok je certifikovaný podľa GOTS.
Cena 6eur je za 1 balenie- pôvodná cena 13 eur za kus.
Pri odbere oboch kusov cena 10 €
Detské postelné prádlo z 100% BIO bavlny
Podobné inzeráty
Postelne pradlo
Predam futbalove postelne pradlo na klasicku velku postel modre flanelove-zachovale + darujem cele postelne zelene z bavlny.
Detské posteľne prádlo
Dobrý deň, mám na predaj detské posteľné prádlo Disney 1x popoluška (15eur), 1x mickey mouse (15eur). Prádlo je úplne nové, ani raz nepoužité.
Detské obliečky, posteľné prádlo
Ponúkam posteľné prádlo 7 ks. 2 ks Hello Kitty + 1x Hello Kitty fleecova deka 2 ks Morská panna 1 ks Zvieratka 1 ks Žirafky + červená naťahovacia plachta 1 ks Mackovia Prádlo je vo veľmi dobrom stave
Detské posteľné prádlo
Posteľné prádlo kupované v Lidl, z pravej bavlny, nevybalené, vhodné aj ako darček, pretože ešte má aj vysačku.
Posteľné saténové obliečky Ikea Vinranka
V originál obali 2x satenove postelne prádlo / návliečky Ikea Vinranka.Ide o veľmi pekne a kvalitne postelne prádlo. Už nie je dostupné v predaji. Rozmer: Paplon 155 x 220 cm - pozor ide o nadrozmer! Vankúš 80 x 80 cm Poštovné podľa SK posty.
Obliečky, posteľné prádlo detské
V dobrom, málo používanom stave, slúžili ako náhradné, detské posteľné prádlo z IKEA, 2-diely, obliečka 110 x 105 cm, vankúš 33 x 55 cm. Prosím kontaktovať mailom.