bazár, predaj, inzercia, predám

Detský bicykel Cosmic Drag racer - 16"

Kategória: Cestné bicykle

Predám detský bicykel Cosmic Drag racer - 16", zachovalý plne funkčný, spoľahlivý bez ďalšej investície. Vhodný pre 5-8 ročné dieťa.
Detský bicykel Cosmic Drag racer - 16"
Podobné inzeráty
Detský bicykel DHS Kid Racer
Predám detský bicykel DHS Kid Racer. Pre približnú bližšiu špecifikáciu viď. podobný model: Len osobný odber.
MBK Super Pro (170-178cm)
90's MBK Super Pro Ponúkam tento oceľový cestný bicykel z 90tych rokov, na Mavic Cosmic kolesách vo veľmi dobrom stave. Len do dobrých rúk. Odporúčana výška postavy: 170-178cm material: Columbus Aelle (oceľ) veľosť rámu: 54 (top tube), 95 (wheelbase), 55 (seat tube) kolesá: Mavic Cosmic plášte: Hutchinson Thomas Voeckler 700X25c crankset: Shimano RX100 biopace 52/42 prešmykač: Campagnolo Veloce radenie: Shimano RX100 SL-A550 brzdy: Shimano RX100 brzdové páky: Shimano RX100 predstavec: BLB Lil Quill/60MM riaditká: Sakae Custom Modolo Anatomic Bend /41OMM cena: 930€ Po dohode viem bicykel priniesť autom, no preferujem osobne stretnutie. Pri rýchlom jednaní a osobnom odbere som ochotný ísť s cenou nižšie.
Top Detské odrážadlo Racer s brzdou
Štýlové detské odrážadlo značky Racer s ľahkým hliníkovým rámom s prednou brzdou a zvončekom. Je ideálnym nástrojom pre rozvíjanie pohybovej zručnosti a koordinácie. Naučí udržiavať rovnováhu, ktorá je tak potrebná pre zvládnutie jazdy na ozajstnom bicykli. Odrážadlo má ľahký a pevný rám z hliníkovej zliatiny, nastaviteľné riadidlá a sedlo, ktoré umožňuje prispôsobiť odrážadlo výške dieťaťa. 12″ kolesá a balónové nafukovacie plášte tlmia nárazy a jazda je tak komfortnejšia, protišmykový dezén plášťov bezpečne zdolá každý terén. Odrážadlo Racer spĺňa prísne bezpečnostné kritériá a je certifikované podľa európskej normy EN-71. Vlastnosti: - Ľahký hliníkový rám - Výškovo nastaviteľné riadidlá - Výškovo nastaviteľné sedlo - Nafukovacie 12 palcové kolesá s hustejším dezénom - hmotnosť cca 4 kg Stav: rukoväte na riadidlách sú odreté (výmena za nové stojí 2,7 eur + sedadlo 5 eur) a sedačka taktiež. Pozri fotky. Ináč je plne pojazdné stačí nasadnú a ísť. Pri osobnom prevzatí možno si vyskúšať. Žiadna záruka od nefajčiarskej domácnosti bez domácich zvierat. Budem rád ak niekomu ešte poslúži. Pozrite si aj ďalšie moje ponuky. Píšte a volajte ak máte otázky, , každému odpoviem. Prípadne na požiadanie pridám fotky.
Fotochromaticke okuliare s dioptrickou vlozkou R2 Racer
Predam fotochromaticke okuliare spolu s dioptrickou vlozkou R2 AT063A2 RACER. Cisto nove, nikdy nevybrate z krabice. Viac info tu:
NOVÝ ultraľahký cestný detský bicykel Frog Road
Úplne nový a nejazdený detský cestný bicykel Frog. Komplet s 2-ročnou zárukou a garančným servisom v cene. Detský cestný bicykel Frog ROAD 67 ! Tento 24-palcový ľahký detský cestný bicykel je najvhodnejší pre deti vo veku od 8 do 10 rokov s priemernou vnútornou dĺžkou nohy 67 cm. Frog Road 67 je zameraný pre deti, ktoré chcú zažiť jazdu a pretekanie na ceste aj v teréne. Rám má vôľu, aby sa zmestil do hladkých cestných plášťov, tak aj do cyklokrosových plášťov s väčšou priľnavosťou, vďaka čomu je bicykel správnou voľbou pre mladých pretekárov v rôznych disciplínach. Investícia do Frog Road Bike je investícia do koníčka vášho dieťaťa a v konečnom dôsledku do jeho vášne. Ľahký cestný bicykel správnej veľkosti môže pomôcť deťom zamilovať si cestnú cyklistiku a prijať ju ako neoddeliteľnú súčasť svojho života na dlhé roky. Prečo si kúpiť Frog Road 67? Úzke a špecificky tvarované riadidlá pre deti 9-rýchlostné prevody s brzdovými páčkami Microshift s krátkym dosahom, vďaka čomu je brzdenie jednoduchšie a pohodlnejšie pre menšie ruky Ľahký, ale napriek tomu veľmi pevný hliníkový rám s hmotnosťou iba 8,8 kg ! Brzdy Tektro Oryx Patentované kľuky Frog pre jednoduchšie výkonnejšie šliapanie (dĺžka kľuky - 127 mm) Bezplatná 5-ročná záruka na rám a vidlicu Veľkosť kolies: 24 palcov
Cyklo tretry Mavic Cosmic Boa - nove, kupene 20.7.23
Predam nove 1x obute cyklo tretry Mavic Cosmic Boa, kupene 20.7.23, v plnej zaruke do 20.7.25. Nesadla mi velkost. Velkost 42 2/3. Dlzka stielky 26,9cm. Poslem aj s original fakturou. Cena novych 129€. Teraz 55€