bazár, predaj, inzercia, predám

Detský hokejový dres Chicago Blackhawks

Kategória: Hokej, korčuľovanie

Predám detský hokejový dres Chicago Bratislava
Detský hokejový dres Chicago Blackhawks
Podobné inzeráty
Hokejový dres Chicago Blackhawks veľkosť XL
Predám hokejový dres Chicago Blackhawks veľkosť XL
Hokejový dres Chicago Blackhawks
Predám hokejový dres Chicago Blackhawks veľkosť 54
Chicago Blackhawks NHL hokejový dres Reebok CCM #19 Toews
Oficiálny dres hokejového klubu NHL Chicago Blackhawks dnes už legendárneho hráča - #19 Jonathan Toews, Veľkosť S/M, viac sedí ako S značka Reebok / CCM. Skvelý stav, minimálne známky nosenia. Dovoz z USA. Dôvodom predaja je rozpredávanie zbierky. Viac info mailom alebo telefonicky. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
HOSSA Marian - Chicago Blackhawks
Ponukam fans hokejovy dres Mariana Hossu #81# -Chicago Blackhawks,vsetko na drese je vysite ,velkost XL-ihned k odberu 70e/dres
HOSSA -Chicago Blackhawks
Ponukam fans hokejovy dres Mariana Hossu #81# -Chicago Blackhawks,vsetko na drese je vysite ,velkost XL-ihned k odberu
Detské dresy NHL
Detské dresy NHL viaceré veľkosti. - Ottawa Senators, veľkosť 4-7, bez mena a čísla. Čisto nový s visačkami 33,-Eur -Florida Panthers, veľkosť 4-7, bez mena a čísla. Čisto nový s visačkami 33,-Eur - Pittsburgh Penguins, veľkosť S/M, #87 Crosby. Použitý párkrát s minimálnymi známkami použitia 33,-Eur - Tampa Bay Lightning veľkosť S/M, #91 Stamkos 33,-Eur - PREDANÝ - Chicago Blackhawks, veľkosť M (10-12) bez mena a čísla. Čisto nový s visačkami 33,-Eur - PREDANÝ Chicago Blackhawks, veľkosť L/XL #81 Hossa. Čisto nový s visačkami 33,-Eur Doručenie Packetou/Z-box 3,5,-Eur alebo kuriérom 5,-Eur. Dobierka 1,5,-Eur alebo platba na účet vopred bez poplatku. V ponuke viacero vecí, pozri aj ostatné inzeráty.